Reply To: Zijad Ljakic o "dawetskom braku" Saffa i Minbera!

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Zijad Ljakic o "dawetskom braku" Saffa i Minbera! Reply To: Zijad Ljakic o "dawetskom braku" Saffa i Minbera!

#15983
AvatarAnonimno
Neaktivan

AK47 post=11235 wrote:

Saffovac semir odgovara jednom kriticaru odavno ns fb:
“”Rejs Ceric je, na svjetskom nivou, postigao ugled I renome o kojem ti I tvoja ideoloska bratija mozete samo sanjati. Njegovo ime poznato je I na Istoku I na Zapadu. Upravo jucer na njegovu adresu je stiglo jos jedno veliko priznanje: njegova hutba je uvrstena u Rezoluciju Evropskog parlamenta o Bosni I Hercegovini kao primjer kako se gradi suzivot I mir. Bolje bi ti bilo the se pozabavis svojim ugledom, kojeg na ovaj nacin samo srozavas, nego the dzaba gubis vrijeme na rusenju ugleda I autoriteta, kojem nisi ni do koljena. Na pogresan nacin pokusavas privuci paznju na sebe, jer ti si ipak samo jedan bosanski anonimus, a rejs je planetarna velicina.”

SubhanAllah, pa ovo je magarac prve klase. “Rezolucija Evropskog parlamenta” mu je mjerilo velicine, subhanAllah.
Pa sta je tek onda Obama, za kojeg je cuo manje vise svaki covjek na planeti, Obama koji je dobitnik Nobelove nagrade za mir, kakva je tek on velicina za ovog glupaka Semira?
Semire, glupane, planetarna velicina je po tebi mjerilo uspjeha? Znaci Britney Spears je po tebi bolja od desetine Islamskih ucenjaka jer je vise ljudi culo za nju?
Semire, magarce, znam da ces insaAllah procitati ovaj post, boj se Allaha i pokaj se i idi zavuci se u kakvu rupu, odsjeci sebi jezik i prste ako je potrebno da tvoja glupost i tvoj nifak prestanu izlaziti iz tebe. Boj se Allaha.

.

Najnoviji članci

Zatvarali muslimane u koncentracione logore, pa je Allah njih zatvorio u...

0
Kineske vlasti naočigled svjetske javnosti već godinama sprovode školski primjer genocida i terorizma nad muslimanima Istočnog Turkistana, muslimanske zemlje koja je danas pod kineskom...

Pratite nas na Facebooku

5,581LikesLikes