Reply To: Zukorlić: Večeras ne važi sitno, samo 500 eura i više

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Zukorlić: Večeras ne važi sitno, samo 500 eura i više Reply To: Zukorlić: Večeras ne važi sitno, samo 500 eura i više

#16022
AvatarAnonimno
Neaktivan

Esselamu alejkum we rahmetullahi

Ne mogu da poverujem da sam cuo i video to sto jesam…. večeras se ne važi sitno :).
Aferim Sandzaklijama. Nema junaka bez Bosnjaka,dok ima ovaca bice i vune!!!
Ovaj muftija je najvece zlo za balkan i sire,trebaju mu pare da plati obezbedjenje i vozni park
Ovo sto radi ovaj vasarski manipulator neznajem dal je jadno smesno ili zalosno?

Kaže Uzvišeni Allah: „Mi smo za džehennem mnoge džine i ljude stvorili; oni pameti imaju – a njima ne shvaćaju, oni oči imaju – a njima ne vide, oni uši imaju – a njima ne čuju; oni su kao stoka, čak i gori – oni su zaista nemarni“ El-A'raf, 179.

Kaže Uzvišeni Allah: „Na Dan kada protiv njih budu svjedočili jezici njihovi, i ruke njihove, i noge njihove za ono što su radili.“ En-Nur, 24.

Da iskoristim priliku posto sam novi na sajtu da poselamim svu bracu i sestre koji su na pravom putu posebno bracu koja odrzavaju ovaj sajt da se mozemo okoristii.

Dovim za muslimane širom svijeta Sirije, Kavkaza, Somalije, Iraka, Afganistana, Pakistana, Libije…
Allah da pomogne mudžahide Sirije, Kavkaza, Somalije, Iraka, Afganistana, Pakistana, Libije i na svakom mjestu gdje se bore za Allahovu vjeru, a nas da učvrsti, srca i nijjete naše da očisti i da nas počasti ovakvim društvom kako na dunjaluku, tako i na ahiretu.Allahumme Amin!

Najnoviji članci

Upitan je Allahov Poslanik alejhisselam, pa je odgovorio

0
Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, upitan je hoće li vjernici na Sudnjem danu vidjeti svoga Gospodara. Tada je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem,...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes