besplatan program za roditeljski nadzor internet aktivnosti

 • This topic has 3 odgovora, 3 glasa, and was last updated prije 10 years, 6 months by Anonimno. This post has been viewed 2636 times
Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
 • Autor
  Postovi
 • #6802
  Anonimno
  Neaktivan

  Protect Your Children!

  An open Internet is unsafe for children and parenting in this digital age is difficult. We provide tools for parents to control unwanted content and provide a safe Internet for your family.

  K9 Web Protection is a free Internet filter and parental control software for your home Windows or Mac computer. K9 puts YOU in control of the Internet so you can protect your kids.

  Link for download: http://www1.k9webprotection.com/

  #7023
  Anonimno
  Neaktivan

  ?????

  #7031
  Anonimno
  Neaktivan

  Sselam alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu

  Naime kako funkcioniše ovaj jako koristan program.

  1-Sledite link koji je postavljen – koji vas vodi do download zone . Downlodujete sebi i popunite registar (ime i e-mail).
  2-Upisivanje imena je nebitno kako ce glasiti ali je e-mail jako bitan zato sto ce vam se poslati na e-mailu kod koji ce vam kasnije trebati za daljnju instalaciju.
  3-Kada sve to uradite dobicete e-mail sa šifrom.
  4-Pokreniti instalaciju – u rublici koja vam trazi kod upisite kod i birajte pasword koji će vam trebati za deinstalaciju programa (ako budete zeleli) kao i za log-in preko interneta (jer program radi preko interneta, sto je i glavna svrha).
  5.Kada sve to uradite u program ce se sam snimiti u start meniu – odakle ga pokreniti čime če se otvoriti direktno prozor do do vašeg administratorskog panela.
  6-Trazice vam sifru koju ste pre izabrali. Ulogujte se.

  Naime za sta služi program ?

  Sluzi za blokadu internet stranica koje ne zelite da vaše djeca ili pak vi posjecujete ili da vas kojim slucajem internet sam prebaci do njih u tom slucaju K9 Web protection – deluje i blokira stranicu tj. ne otvara pomenutu. Stranice koje želite da blokirate jednostavno unesete url stranicu. Birate SETUP a zatim imate meni sa aletkama.

  Za blokadu neke od stranice birajteSETUP – WEB SITE EXCEPTIONS – a zatim ADD TO LIST (stranicu koju hocete da blokirate) prenesete url samo ili kucate pomenutu stranicu tipa :www.google.com… i tako redom redjate na listi . Birajte permanent za zauvek blokadu pomenute stranice ili na odredjeni priod…

  Ovaj program sluzi isto tako kao HISTORY, ako je vaš mali dovoljno pametan i preko opcije na internetexploreru bira history, a zatim obriše sve stranice koje je posećivao 🙂 ovdje će te ga vi zeznuti i pokazati mu sta je sve gledao dok vi niste bili kod kuće, koji je crtać gledao ili da li je uopšte palio kompjuter 🙂 I U KOJE VREME ….

  Isto tako mozete prilagoditi i zabraniti pristup stranicama koje su haram sadrzaja… birajte kategorije koje ćete zabraniti poput opcije “sex education” drougs, alcohol, audults …

  Sselam alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu

  #7043
  Anonimno
  Neaktivan

  ve alejkumu selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

  K9 Web Protection je po meni jedan od najbolji bespaltnih programa za kontrolu pristupa internet stranicama koji imaju sadržaje koji su haram…jednostavan za rukovati sa mnoštvom korisnih opcija…

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.