CIA OPALILA ŠAMAR SAUDIJSKOJ VLADI!!!

 • This topic has 1 odgovor, 1 glas, and was last updated prije 10 years, 1 month by Anonimno. This post has been viewed 850 times
Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
 • Autor
  Postovi
 • #15280
  Anonimno
  Neaktivan

  Na teritoriji Saudijske arabije nalazi se jedna od najvaznijih avio-baza za bespilotne letjelice. Iako se nije znalo za ovu bazu ipak je sama americka centralna obavjestajna agencija (CIA) objelodanila postojanje ove baze na Arapskom poluotoku. Povod za objelodanjivanje postojanja ove baze je bio mucki napad bespilotnom letjelicom na sejha Envera el-Avlakija, koji je izvrsen upravo polijetanjem iz ove baze u Saudijskoj Arabiji. CIA je mucko ubitstvo sejha El-Avlakija predstavila kao jedan od najvecih uspjeha u desetogodisnjem periodu rata protiv muslimana. Vlasti u Saudijskoj Arabiji su veoma iznenadjene potezom svog americkog partnera da objelodani postojanje baze, jer je javnost Saudijske Arabije bila umirena povlacenjem americke vojske iz Saudijske Arabije jos 2003 godine. Te godine u Saudijskoj Arabiji javnosti su vidljivi ostali samo instruktori i personalni kadar americke vojske. Inace dok se dogovarala izgradnja baze 2009 godine, americki pregovarac Dzon Brenan koji je tada obavljao funkciju sefa CIA-e, obecao je vlastima u Rijadu da se nece saznati za ovu bazu. Kako ce javnost da reagira na samar koji je CIA opalila Saudiji objavljivanjem ove vijesti ostaje tek da se vidi……..

  #15293
  Anonimno
  Neaktivan

  Nema Username post=10464 wrote: Na teritoriji Saudijske arabije nalazi se jedna od najvaznijih avio-baza za bespilotne letjelice. Iako se nije znalo za ovu bazu ipak je sama americka centralna obavjestajna agencija (CIA) objelodanila postojanje ove baze na Arapskom poluotoku. Povod za objelodanjivanje postojanja ove baze je bio mucki napad bespilotnom letjelicom na sejha Envera el-Avlakija, koji je izvrsen upravo polijetanjem iz ove baze u Saudijskoj Arabiji. CIA je mucko ubitstvo sejha El-Avlakija predstavila kao jedan od najvecih uspjeha u desetogodisnjem periodu rata protiv muslimana. Vlasti u Saudijskoj Arabiji su veoma iznenadjene potezom svog americkog partnera da objelodani postojanje baze, jer je javnost Saudijske Arabije bila umirena povlacenjem americke vojske iz Saudijske Arabije jos 2003 godine. Te godine u Saudijskoj Arabiji javnosti su vidljivi ostali samo instruktori i personalni kadar americke vojske. Inace dok se dogovarala izgradnja baze 2009 godine, americki pregovarac Dzon Brenan koji je tada obavljao funkciju sefa CIA-e, obecao je vlastima u Rijadu da se nece saznati za ovu bazu. Kako ce javnost da reagira na samar koji je CIA opalila Saudiji objavljivanjem ove vijesti ostaje tek da se vidi……..

  pa to je amerima i bio cilj… da naprave nered među arapima!
  samo munafici saudijski to nisu skontali.
  tipični postupak šejtana, l'anetullahi ‘alejhi, navuče te u grijeh, a onda se makne od tebe.
  Jadno i katastrofalno!

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.