dzin prica o iluminatima i arapskih taguta i zrtvovanje male bebe

 • This topic has 6 odgovora, 5 glasova, and was last updated prije 11 years, 3 months by Anonimno. This post has been viewed 2705 times
Pregledavate 7 postova - 1 do 7 (od ukupno 7)
 • Autor
  Postovi
 • #16177
  Anonimno
  Neaktivan

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IH8aULwau90
  pratite sta prica od jedanajstoj minuti na dalje

  #16185
  Anonimno
  Neaktivan

  Tako ti Allaha nemoj postovati stvari koje insanu samo uzimaju vrijeme. Dobro je poznato da se imformacija od dzina neuzima jer se nezna ko je dzin, da li je to vjernik nevjernik ili pak sejtan.

  #16186
  Anonimno
  Neaktivan

  Uzima se sa rezervom korisnicko ime, jer mnogo puta pod pritiskom od ucenja Kur'ana dzin bude primoran reci istinu, napustiti tijelo, a nekad postane i musliman. Allahu e'alem.

  O informacijama pomenutim u videu u sustini obznana dzina o njima nije ni potrebna. Dovoljno je par ociju i malo razuma da se zna da je sve ovo tacno sto je pomenuto u videu. Opet Allahu e'alem.

  #16187
  Anonimno
  Neaktivan

  Korisnickoime post=11450 wrote: Tako ti Allaha nemoj postovati stvari koje insanu samo uzimaju vrijeme. Dobro je poznato da se imformacija od dzina neuzima jer se nezna ko je dzin, da li je to vjernik nevjernik ili pak sejtan.

  Pa jasno se vidi da je džin mušrik, ali je rekao dosta stvari koje su provjereno istina!!!
  Nećemo sada pametovati kao murdžije…
  Kod njih vazda ima neki izgovor ili neko pitanje na koje je teško ili skoro ne moguće odgovoriti kada treba povjerovati ili prihvatiti nešto od istine…
  Allah te nagradio el ukab!

  #16188
  Anonimno
  Neaktivan

  El Ukab ja kazem da se generalno nevjeruje dzinima. To sto je rekao je dobro poznato vecini naroda, ako ne i cijlom svijetu.

  Muwehid nemoj tako ti Allaha odmah da pametujes i pricas istao murdzijama. Ja sam rekao istinu a nikada nisam vidjeo murzdiju ili neke druge da se o ovome raspravljaju.

  #16191
  Anonimno
  Neaktivan

  korisnicko ime
  sviznamo da ima dzinovi rasipnici koi mnogo laze i ima masaallah i muslimani megu njima
  stose tice borba na ovome dunjaluku toje borba istine protiv lazi ako neko izbere allahovu stranu blago se njemu na dunjaluku i ajiretu treba svimi da znamo daje allahova odredba kade cemose roditi i kada cemo umrjeti zato se sledbenici istine naboje smrti a ovaj dzin koi je pricao
  sigurne se bojao smrti jer nije hteo biti musliman oni nevole susret sa nasim plemenitim gospodarom ALLAH JEDAN JEDINI ZIVI I VJECNI i zato je rekao istinu neboise on mene i tebe
  boise kad vidi velicinu allahove moci i boise kada svati da bjezanja pred allahom nema a oni to znaju a stose tice arapskih diktatora i taguta oni bi prodali i majku svoju sejtanu da jos malo uzivaju u cinjenje harame samo nek oni uzivaju i nekse nauzivaju jer i njima kraj dolazi
  ALLAHOVA VOJSKA JE BLIZU jos blize nego sto oni misle a kad allahova vojka krene nece se moci skrivati u njihove visoke kula ni u jahte niu zemlju dge god dase sakriju allah ima voske koe mi vodimo a ima i vojske koe mi nevidimo GOSPODARU MOJ MILOSTIV OD MILOSTIVI NAJMILOSTIV OPROSTINAM NASE GREHE UCVRTINAM NASU VJERU ONU KOJU TI NAM ZELIS I UJEDINI NAS NA ISTINI UCVRSTI NASE KORAKE DA SA TVOJOM POMOCI MUSLIMANI POVRATE HALIFET I DA SA NAMAVISE NE VLADAJU KJAFIRI I NJIHOVI KJAFIRSKI ZAKONI I NEK ALLAHOVA RIJEC BUDE ONA GORNJA ALLAHUME AMIN!

  #16192
  Anonimno
  Neaktivan

  I da nisam ovo pogledao znaosam davno prije i ovaj shejtanov lanetullahi vojnik je morao reci istinu i ovaj klip je samo jedan od nebrojeno puno dokaza mudzize Kur*ana casnoga.

Pregledavate 7 postova - 1 do 7 (od ukupno 7)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.