FBI trener kaže: Zaboravite "irelevantnu" al-Qaidu, cilj je islam

 • This topic has 0 odgovora, 1 glas, and was last updated prije 10 years, 1 month by Anonimno. This post has been viewed 417 times
Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Autor
  Postovi
 • #8347
  Anonimno
  Neaktivan

  Nuklerani napad na Mekku i totalni rat protiv islama

  Vodeći zapovjednik američke vojske osudio je kurs koji se pohađao na američkom vojnom koledžu na kojem se propagirao “totalni rat” protiv muslimana.
  Načelnik Združenog štaba američke vojske, general Martin Dempsey, izjavio je da je kurs bio “potpuno neobjektivan i protiv naših vrijednosti”. Na kursu, na kojem se dobrovoljno prijavljivalo, na koledžu Združenog štaba u američkoj saveznoj državi Virdžiniji, su predlagali “eventualni nuklearni napadi” na svete muslimanske gradove kao što je Mekka. Kurs je ukinut u aprilu.

  “To je bilo potpuno neobjektivno, protiv naših vrijednosti i akademski nije bilo utemeljeno”, izjavio je general Dempsey. On je naredio istragu kada je kurs ukinut u aprilu nakon što se jedan od studenata usprotivio njegovom nastavnom programu ( šta bi bilo da se taj student nije usprotivio njegovom nastavnom planu? )
  Oficiru koji je bio nadležan za kurs, potpukovniku Matthewu Dooleyju, zbranjeno je da propagira njegov nastavni program ali je zadržao posao na koledžu u gradu Norfolku. Pentagon je također potvrdio da je nastavni materijal s kursa pronađen na jednoj internetskoj stranici autentičan.
  Priča se pojavila u javnosti nakon što je primjerak nastavnog materijala s kursa postavljen na internet na blogu Danger Room internetske stranice Wired.com.

  Sada nam mora biti jasno da ne postoji nešto što bismo mogli nazvati “umjerenim islamom“, naveo je potpukovnik Dooley tokom predavanja koje je održao u julu prošle godine.
  “Sjedinjene Države zato sada moraju jasno pokazati svoje namjere. Ta barbarska ideologij više se neće tolerisati. Islam se mora promijeniti ( prilagoditi interesima Zapada kao što se to radi u S.Arabiji ) ili će se dovesti do samouništenja“, kazao je tada potpukovnik Dooley. Dodao je da međunarodni sporazumi koji štite civile u oružanim sukobima – kao što je Ženevska konvencija – “više nisu bitni“. To ostavlja otvorenom opciju, rekao je instruktor kursa, da “historijski presedani Dresdena, Tokija, Hiroshime, Nagasakija budu nastavljeni i dovedu do uništenja Mekke i Medine“.

  Potpukovnik Dooley nije davao nikakve izjave u javnosti otkako se priča o njemu pojavila u javnosti. Pentagon se nada da će izvještaj o vojnom kursu biti završen do kraja mjeseca, javlja urednik BBC-a za Sjevernu Ameriku.

  Ono što je začuđujuće je, kaže dopisnik BBC-a, da su brojni zapovjednici, kapetani i pukovnici morali proći kurs ali nisu osjetili potrebu da kažu u javnosti da se nešto prilično čudno dešava u američkoj vojsci.

  Allah ih uništio zajedno sa njihovim pomagačima od onih koji se lažno pripisuju islamu i muslimanima

  [attachment=117]dooley_moderate2_2012-05-12.jpg[/attachment]

  [attachment=118]dooley_presentation_slide1_2012-05-12.jpg[/attachment]

  [attachment=119]our_response4_2012-05-12.jpg[/attachment]

  [attachment=120]slide3_2012-05-12.jpg[/attachment]

  [attachment=121]slide8_2012-05-12.jpg[/attachment]

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.

Najnoviji članci

Vrline posta ljeti

0
Ibn Redžeb u jednom poglavlju u „Lata'if al-Me'arif“ govori o vrlinama posta tokom vrućih dana.

Pratite nas na Facebooku

5,458LikesLikes