Islam će uskoro zavladati cijelim svijetom

 • This topic has 0 odgovora, 1 glas, and was last updated prije 9 years, 11 months by Anonimno. This post has been viewed 3928 times
Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Autor
  Postovi
 • #16331
  Anonimno
  Neaktivan

  “Ova vaša vjera – jedina je prava vjera, a Ja sam Gospodar vaš, pa Me se pričuvajte!” (23:51)
  Zahvaljujem dragom Allahu s.v.t. da uz njegovu volju sve više insane prihvata pravi put i prelazi na islam. Nije lako priznati da si u krivu, a pogotovo da si bio na pogrešnom putu. Prihvatajući islam kao jedini pravi put, za što imamo sve dokaze u svojoj Knjizi, ta spoznaja istine ima i drugu dubinu: to znači priznanje da ono što islam nudi samo postoji u islamu i da drugi to nemaju. Znamo da se proces širenja naše religije odvija na razne načine. Onaj put zbog kojeg mase prelaze na islam i shvataju da je jedina istina Allahova riječ i ono što nam je putem svog Poslanika, s.a.v.s, časnih halifa, r.a. i učenjaka dragi Allah poručio i poručuje je jednostavno. Svo oružje na putu kojim u Islam koračaju mase su ljepota i pravednost koji odlikuju Allhove riječi i našu jedinu religiju.
  U priloženom video-snimku, a koji je na engleskom (nije ga teško pratiti jer je sve što se govori napisano brojkama na ekranu), kažu da je za opstanak kulture i tradicije potrebno da godišnja stopa nataliteta bude da se rodi 2,11 djece po porodici. Ako je stopa niža od 1,3 dolazi do izumiranja kulture i tradicije, a da bi se to stanje popravilo, potreban je porast ili da se dostigne ispravka u odumiranju zašto treba 80-100 godina. Stopa nataliteta u posmatranim evropskim državama iz godine u godinu opada, a broj stanovnika tih država raste. Razlog tome je da 90% imigranata u ove države čine muslimani, a stopa nataliteta među muslimanskim useljenicima takođe je u porastu. Predviđa se da će samo u Francuskoj do 2027. jedan od pet Francuza biti musliman.

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.