Jasm fasik

 • This topic has 0 odgovora, 1 glas, and was last updated prije 10 years by Anonimno. This post has been viewed 654 times
Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Autor
  Postovi
 • #12042
  Anonimno
  Neaktivan

  Jasam fasik.
  Zaista sam greshan i cinim jedan grijeh kojega se nikako da kutarishem.
  Sve zivo cinim ali nikako mi neide.
  Neku sam bracu zamoljavo da cine dovu zamene jel kontam moja dova neprimljena jel dovoljno necinim.
  Pa kontam reko neka braca i sestre koje ovo vide upute dovu za brata Hajruhajrullaha pa necija ima nade bude kabul kao shto znam dasu neke moje dove za neku bracu bila kabul jel su mi izashle iz srca bez trunke licemjerstva.
  Ali,kontam,nisam ucenjak ali moja fitra mi kaza i prije stavova neki uceni da dzihad je fardiajni za svakoga odnas a koji smo punoljetni,pametni i sposobni za dzihad.
  Allah s.w.t. mi do sada nije omogucio niti olakshao put i drushtvo najbolji i najljepshi njegovi robova a niti imam neki imetak kojim bi pomogao bracu koja se bore bismillahi ali svaki dan dovim srcem za nashu bracu,molim ga da ih ucini jakim i zdravim,brzim i spretnim,pronicljivim,njihova oruzja da ucini preciznim,daih ucini nevidljivim kafirima i njihovim tehnologijama i opskrbi ih sa svim potrebnim a mene pocasti njihovim drushtvom i ucini dame melek smrti nadze u dzihadu sa oruzjem u rukama.
  Nadam se dace moja dova biti kabul a ako nishta drugo nadam se da kada stanemo na sudnjem danu jedni naspram drugih i oni koji su se borili bismillahi budu nas koji to nismo pitali shtasmo ucinili zanjih da makar moja dova koju stalno dovim ce biti dovoljna deme neopturuju da nism bash nishta ucinio zanjih.
  Ako je dzihad danas fardi ajni(a jeste 100%) onda vecina nas smo veliki fasici.
  A evo i poziva shejh Muhammeda Al-Arifija :

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.