Ovo je američki marinac koji je POBIO 16 civila u Afganistanu

 • This topic has 2 odgovora, 2 glasa, and was last updated prije 11 years, 2 months by Anonimno. This post has been viewed 546 times
Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
 • Autor
  Postovi
 • #6870
  Anonimno
  Neaktivan

  Američki vojnik Robert Bales, kojeg se sumnjiči da je prošle nedjelje ubio 16 afganistanskih civila, stigao je u petak u američku bazu u Kanzasu, gdje će biti zadržan u vojnom zatvoru do podizanja optužnice, priopćila je američka vojska.
  “Vojska potvrđuje da je narednik Robert Bales premješten u Fort Leavenworth u Kanzasu. Zadržan je u predraspravnom pritvoru”, stoji u priopćenju.

  Bales je osumnjičen da je napustio svoju bazu u južnom Afganistanu i iz puške pucao po afganistanskim civilima u obližnjim selima, ustrijelivši među ostalima devetero djece i tri žene. Nekoliko dana nakon masovnog ubojstva prebačen je u Kuvajt.
  Američka vojska tek je danas otkrila identitet narednika Balesa, ne želeći davati nikakve dodatne pojedinosti o njemu.
  [attachment=41]kafir.jpg[/attachment]

  #6872
  Anonimno
  Neaktivan

  Ovo je pokušaj američkih lažova da prikriju dubinu svog zločina, pa su onda objavili ime navodnog ubice.
  Međutim, u ovu priču američkih terorista ne vjeruju ni njihovi psi iz redova afganistanske marionetske administracije, pa ni sam pas Karzai, koji je jasno naveo da je u pokolju nad civilima učestvovalo 15-20 američkih terorista, čiji je on poslušni pas, a samim tim i gori od njih.
  Mudžahidi su također izjavili da je bilo između 15-20 terorista uključeno u masakr nad djecom i ženama.

  Dakle, ne jedan terorista, već 15-20. A teroristička američka vlada samo pokušava da objavljivanjem jednog imena svede čitav zločin na izolovan slučaj jednog “poremećenog” vojnika. A naivni muslimani će progutati i ovo američko “g…..” kao i mnoga druga do sada, sve dok se ne nauče pameti, tj. sve dok se ne vrate principima Kur'ana i Sunneta!

  #6924
  Anonimno
  Neaktivan

  Lazu kerovi daje samo on.
  U zlocinu je ucestvovalo puno vishe pashcadi ali tagut je to.
  Sada ce sva krivica pasti na jednog “hudog umobolnog”koji je eto pod prtiskom psihe i gubitka druga ili sl. ucinio shto je ucinio i onda ce ga kobajagi lijecitt i izlijeciti i on ce biti slobodan ko ptica .

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.