Primjer prljavštine nasljednika ogavne prakse Lutova (alejhi selam) naroda

 • This topic has 0 odgovora, 1 glas, and was last updated prije 9 years, 8 months by Anonimno. This post has been viewed 628 times
Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Autor
  Postovi
 • #12551
  Anonimno
  Neaktivan

  Oni koji ne vjeruju između sljedbenika Knjige i mnogobošci biće sigurno u vatri džehennemskoj, u njoj će vječno ostati; oni su najgora stvorenja. ( sura Bejjine 6.ajet )

  Stravičan zločin
  Ubio ljubavnika, odsjekao mu testise i nosio ih kao narukvice

  Renato Seabra (21), maneken iz Portugala, ubio je svog ljubavnika Carlosa Castra (65), gej aktivistu i novinara žute štampe, a zatim mu odsjekao testise i nosio ih kao amajlije oko ručnog zgloba, uvjeren da mu to daje “čudesnu iscejliteljsku moć”.

  Kako izvještava “Daily News”, Seabra je o ubistvu svog starijeg ljubavnika, počinjenom u bijesu, policiji ispričao “dobrovoljno”, jer “smatra da je ono što je učinio ispravno”.

  Sa testisima ubijenog ljubavnika pričvršćenim za zglobove Seabra je hodao ulicama Menhetna i usput dodirivao ljude, smatrajući da je
  stekao moć da liječi od side. Na sudu se izjasnio da se ne osjeća krivim, a njegov advokat, potpuno očekivano, odbranu zasniva na ludilu.
  Tužilac je, međutim, riješen da ne dopusti da stvar prođe olako. On tvrdi da je Seabra beskrupulozni lovac na bogatstvo koji se razbjesnio kada je Castro htio da ga pošalje kući iz Njujorka, te da je “bio svjestan da Castra udara, gazi i kasapi” i pritom “znao da to nije ispravno”.

  izvor: http://www.avaz.ba/showbiz/kiosk/ubio-ljubavnika-odsjekao-mu-testise-i-nosio-ih-kao-narukvice

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.

Najnoviji članci

Pratite nas na Facebooku

5,458LikesLikes