Robovi dunjaluka….

 • This topic has 0 odgovora, 1 glas, and was last updated prije 12 years, 5 months by Anonimno. This post has been viewed 1504 times
Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Autor
  Postovi
 • #6258
  Anonimno
  Neaktivan

  Čečenski izdajnik Ramzan Kadirov Allah mu lice učinioi crnim i na dunjaluku i na Ahiretu, ovih dana privlači pažnju domaće a i svjetske javnost tako što je dao da se promjeni tok rijeke Sunži u Groznom, glavnom gradu Čečenije, kako bi napravio svoju novu rezidenciju od nevjerovatnih 260.000 kvadratnih metara.
  Procjenjuje se da je vrijednost ovog kompleksa 330 miliona dolara, što je prema nekim navodima oko šestina proračuna Čečenije za 2012. koji se uglavnom popunjava iz savezne blagajne.

  Uživaj zulumćaru ali nećeš dugo jer ..kratko uživanje, a poslije – Džehennem će biti mjesto gdje će boraviti, a užasno je to prebivalište!” (Al –Imran, 196-197)

  Kako bi se ovaj Allahov neprijatelj ne bi osjećao prikraćeno, sobe i kupaonice prekrivene su zlatom, a da se može u miru olakšati nakon orgijanja (jer je poznato da vodi razuzdan i raskalašen život),postavljena mu je zlatna WC školjka u zahodu, da mu misli lakše “teku“, a umivat će se nad pozlaćenim lavaboom, a kupati u zlatnoj kadi!
  Oko dvorca bit će engleska trava sa 16.000 ružinih grmova, omiljenim cvijećem nježnog Kadirova koji na velikom popisu lične imovine posjeduje i nekoliko privatnih zatvora s posebenim tretmanom za protivnike (gdje pas muči Allahove robove koji se bore da Allahova riječ bude gornja a riječ nevjernika donja)

  Osim ruža iz Šeherezadina saraja bit će tu i 2.260 različitih drugih stabala, grmova i biljaka te labirint od živice. A kako bi sve bilo u skladu s tradicijom istoka, u dvorcu je razmješteno 4.300 kvadratnih metara goblena i po zidovima i podovima rasprostrto 13.200 kvadratnih metara istočnjačkih tepiha. Grandiozni objekt opsluživat će personal od 100 ljudi, od zaštitara, preko kuhara, vozača, masera, posluge do vrtlara, čistača bazena i skupljača reketa.
  Razuzdanom munafiku njegovi gospodari iz Moskve dopuštaju svakakve ekscese jer u željeznom zagrljaju drži muslimane Čečenije, a raskoši zadivljuje i na najbizarnije ekscentričnosti naviklu rusku javnost!!!!

  Dok muslimanski narodi žive na rubu egzistencije, gladni i žedni, boli i gosi, sa velikim stepenom nepismenosti posebno među ženskom populacijom njihovi “legitimni” vladari uživaju u veleljepnim zdanjimi, raskošnim jahtama i višemilionskim odmorima, jedu i piju iz zlatnog i srebrenog posuđa pa kako da ih čovjek ne mrzi i da se ih ne odrekne!?

  Da ih Allah sve okupi u Džehennemu a da oprosti i smiluje se našoj braći i sestrama širom svijeta kao i vrijednoj ulemi, daijama i radnicima za islam i prosperitet muslimana.

  A ti nikako ne misli da Allah ne motri na ono što rade nevjernici! On im samo pušta do Dana kada će im oči ostati otvorene.” (Ibrahim 43)

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.