Sejh Nusret Imamovic – kratka lekcija haridzijama

 • This topic has 1 odgovor, 1 glas, and was last updated prije 10 years, 3 months by Anonimno. This post has been viewed 1405 times
Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
 • Autor
  Postovi
 • #14634
  Anonimno
  Neaktivan

  #14636
  Anonimno
  Neaktivan

  Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuh ya ummete-l-islam
  Da te Allah obilato nagradi što si ovaj video postavio. Amin
  Ovim putem izazivam sve one koji su sa mišljenjem Ebu Muhameda, da se oglase i da nam ovdje sada iznesu svoje argumente koje će opovrgnuti nezanemarive dokaze našeg brata Nusreta, i sa kojima će dokazati svoje ubjeđenja, kratko i jasno, bez štiva ikakvih, asocijacija i formula nekih, ako budu mogli!
  A ako ne mognete, a nećete moći, onda donesite tewbu Allahu ‘Azze we DŽelle, pozivam vas javno i vratite se Allahu da Mu robujete onako kako su Mu robovae prve generacije islama. I prestanite slijepo slijediti pojedince, nego se povedite za jasnim dokazima i slijedite prve generacije, onako kako nam je i naređeno.
  Obraćam se vama, sljedbenicima Ebu Muhameda, jer sam skoro lično pričao sa Ebu Muhamedom i uvidio sam ko je on zapravo i nemam nimalo nade da će se on opametiti i doći sebi, a opet Allah je qadar sve, molim Allaha da ga uputi na pravi put!
  Pokušao mi je da “dokaže” da je tehakum od aslu dina, mučio se, mučio, i kada je vidio da mi nije mogao da dokaže (a i kako će dokazati kada nema ispravne dokaze), onda se okanio i istresao svoj ‘udžb i ponos na mene, za koji mu mnogi svjedoče da ima pri sebi, čak ljudi i iz njegovih redova. I nije se više javljao!
  Ako želite mogu vam ovdje prostrijeti naš razgovor preko e-maila koji smo vodili, pa ćete vidjeti pristrasnost prema svom mišljenju i branjenje svog mišljenja pod svaku cijenu!
  Allaha molim da nas sačuva od pristrasnosti svake. Amin

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.