Terorist Netanyahu: Nastavit ćemo graditi u Jerusalemu

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Terorist Netanyahu: Nastavit ćemo graditi u Jerusalemu

Ova tema sadrži 1 odgovor, ima 1 glas, zadnji odgovor od:  Anonimno prije 6 godine, 2 mjeseci. This post has been viewed 229 times

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
 • Autor
  Postovi
 • #13020

  Anonimno

  Teroristički premijer cionističke tvorevine “Izrael” Benjamin Netanyahu rekao je danas da će Izrael nastaviti sa gradnjom u Jerusalemu, uključujući i njegov istočni dio, nakon što je čak i EU osudila planove cionističke tvorevine za gradnju u dijelovima grada okupiranih od Bliskoistočnog rata 1967. godine.

  “Jedinstveni Jerusalem je vječna prijestonica Izraela. Imamo puno pravo na gradnju. Gradili smo, gradimo i gradit ćemo Jerusalem”, rekao je Netanyahu tokom posjete naselju Gilo u južnom dijelu Jerisalema izgrađenom na teritoriji okupiranoj 1967. godine.

  Krajem prošle sedmice, EU je osudila izraelski plan za gradnju novih 797 stambenih jedinica u Gilu.

  Netanyahovi komentari objavljeni su dan prije nego što šef evropske diplomatije Catherine Ashton treba da doputuje u dvodnevnu posjetu “Izraelu” i Zapadnoj obali tokom koje treba da razgovara sa izraelskim i palestinskim rukovodstvom.

  Nakon posjete očekuje se da će sve biti po starom, samo će se neki naivni muslimani zavarati lažnim obećanjima licemjernih krstaških misionara.

  #13247

  Anonimno

  Ma nek pravi shto vishe zgrade da inshAllah kad dodze vrijeme bolje se vide :zastava1:

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)

Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.

Novo na naslovnoj