Terorist Netanyahu: Nastavit ćemo graditi u Jerusalemu

 • This topic has 1 odgovor, 1 glas, and was last updated prije 9 years, 8 months by Anonimno. This post has been viewed 656 times
Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
 • Autor
  Postovi
 • #13020
  Anonimno
  Neaktivan

  Teroristički premijer cionističke tvorevine “Izrael” Benjamin Netanyahu rekao je danas da će Izrael nastaviti sa gradnjom u Jerusalemu, uključujući i njegov istočni dio, nakon što je čak i EU osudila planove cionističke tvorevine za gradnju u dijelovima grada okupiranih od Bliskoistočnog rata 1967. godine.

  “Jedinstveni Jerusalem je vječna prijestonica Izraela. Imamo puno pravo na gradnju. Gradili smo, gradimo i gradit ćemo Jerusalem”, rekao je Netanyahu tokom posjete naselju Gilo u južnom dijelu Jerisalema izgrađenom na teritoriji okupiranoj 1967. godine.

  Krajem prošle sedmice, EU je osudila izraelski plan za gradnju novih 797 stambenih jedinica u Gilu.

  Netanyahovi komentari objavljeni su dan prije nego što šef evropske diplomatije Catherine Ashton treba da doputuje u dvodnevnu posjetu “Izraelu” i Zapadnoj obali tokom koje treba da razgovara sa izraelskim i palestinskim rukovodstvom.

  Nakon posjete očekuje se da će sve biti po starom, samo će se neki naivni muslimani zavarati lažnim obećanjima licemjernih krstaških misionara.

  #13247
  Anonimno
  Neaktivan

  Ma nek pravi shto vishe zgrade da inshAllah kad dodze vrijeme bolje se vide :zastava1:

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.

Najnoviji članci

Pratite nas na Facebooku

5,458LikesLikes