Reply To: Odg: Americki kukavicki psi zapalili Qur‘ane

#6324
Anonimno
Neaktivan

Zima-12 post=426 wrote: Ovo skrnavljenje nije rađeno u tajnosti pa se logično nameće pitanje šta se s time željelo postići.
Do sada su nevjernički vojnici (u islamskim zemljama) ali i drugi nevjernici mogli spoznati šta za muslimane znači Kur'an, ime Poslanika s.a.w.s… Poznato je da vojnici ne misle svojim glavama pa je stoga neko od njihovih starješina morao dati nalog da se to uradi. Jadnici su na ovaj način najviše štete nanijeli sami sebi, a Allahova kazna će ih svakako stići.

Sve je jasno kao dan! Ono čega se bojiš, ti otklanjaš ili uništavaš. Njihovi naredbodavci bolje od nas poznaju Kur'an i istinu i savršenostvo koje On nosi u sebi, a pošto su oni sljedbenici šejtana, logično je da pale ono čega se boje i protiv koga nemaju rješenja. Jer, ne ubijaju metak, bomba i vatra baš sve. Znaju oni to, ali, jadničci, i dalje uzaludno pokušavaju.
Pa, mnogi njihovi naučnici, nemajući kud, a pritisnuti dokazima, priznali su da je Kur'an šifrovana knjiga (Bog je poslije Tevrata Zebura i Indžila rekao da će On bdjeti nad Kur'anom, zadnjom Njegovom knjigom), te da je nemoguće prodrijeti u Njegovu šifrovanost, zaokruženost i sveobuhvatnost, kao i to da to ljudski um nije mogao sklopiti i da Ga je nemoguće promijeniti niti do kraja odgonetnuti.

Prijatelju, osim Allahove kazne, zaslužili su oni nešto prije toga: “Oko za oko, zub za zub!” Na puške se puškama odgovara, drukčije ne ide. Doživio sam to. Ali, to je sad druga, vrlo obimna i nevesela priča koja ovdje nije tema. Reći ću samo ovo: pobijedili u ratu, izgubili u miru (možeš čitati i ovako: prodali nas “naši”).