Asadovi sejtani zakopali ziva muslimana.

 • This topic has 5 odgovora, 5 glasova, and was last updated prije 10 years, 5 months by Anonimno. This post has been viewed 645 times
Pregledavate 6 postova - 1 do 6 (od ukupno 6)
 • Autor
  Postovi
 • #7997
  Anonimno
  Neaktivan

  Novo zvjerstvo shiitsko-alevitskih sejtana. Podanici shejtana Asada zakopavaju ziva muslimana cije su zadnje rjeci LA ILLAHE ILALLAH.
  Sejtani odgovaraju: “Nema dugog boga sem Bashar el Assada”. Allah ih zapalio i njihove familije.
  Molim Allaha swt. da kazni sve one koji svjesno ne upozoravaju i ne poducavaju ljude o kufrijatima alevita i shija. Amin.

  {liveleak}615_1335396064{/liveleak}

  #7998
  Anonimno
  Neaktivan

  Subhanallah….Allah vas ubio, uh Allah vas ubio, pa kuda se odmecete… Allahu moj, popravi stanje vjernika, ojacaj ih u borbi protiv sejtana, podari im sabura, otkloni strah iz njihovih srca, povecaj im ljubav prema Tebi…Hvaljen neka je Allah, On je Mudar i Silan.

  :zastava1:

  #7999
  Anonimno
  Neaktivan

  Džehennemska paščad odvratna, Allah ih ponizio na oba svijeta, Allah ih u zemlju zatro, Allah ih uništio.

  #8003
  Anonimno
  Neaktivan

  Allah ih ubio prokletnike!!! Pitam se kako bi muftija izdajnik Ahmed Badr al-Din Hassoun Allah ga ponizio opravdao ovo grozno djelo!?

  #8011
  Anonimno
  Neaktivan

  [attachment=106]xx.jpg[/attachment]
  Amin na dove.

  #8021
  Anonimno
  Neaktivan

  Mislim da je ovo sramota za Islamske zemlje koje nijemo posmatraju kako se ubija jedan narod!! Ubijaju se muslimani koji cine vecinu u Siriji!! Zalosno je da postoje mnogi koji smatraju da je pobuna u Siriji inicirana iz Amerike i Izraela i da je to pobuna “Vehabija”. Sto reci drugo nego da su ti ljudi koji to smtraju veci neprijatelji Islam od kafira!! Kako prokomentirati to da Turska samo posmatra sto joj se desava u susjedstvu a ne smije da pomeri svoju vojsku kako bi zastitila muslimane. Cemu sluzi ta vojska za Tursku drzavu? To je dokaz da su muslimani ovim ponizeni u Siriji i da im je ostalo da cekaju samo pomoc kafira iz Amerike. Zar to nije zalosno? Osude se zavrsavaju samo u Hutbama i nista se ne preduzima kako bi se Sirijski muslimani oslobodili zuluma. Ispalo je da su Siije veci neprijatelji od krscana i zidova i da oni veoma mrze muslimane. Ovo ce ostaviti velike posljedice po odnose izmedju Siija i Sunnija. Mislim da se ne moze zajedno zivjeti i mislim da je jedini pravi put Ehli Sunnet i da je jedini nacin da se konacno odvojimo od Siijskog ummeta bas onako kako su se odvojili katolici i pravoslavci. Mislim da je to jedini nacin kako bi se rijesilo pitanje odnosa Siija i Sunnija.
  Zalosno bi bilo kad nakon ovog rata muslimani ne bi uveli Serijat. Mislim da se Sirijski muslimani moraju boriti samo za Serijat i da ne trebaju slusati Ameriku. Ovo je zlocin visokih razmjera i ne samo sto je to zlocin nego je zlocin koji prevazilazi svaku okrutnost. Tolika mrznja od strane Siija nije vidjena odavno. Oni ne mogu biti nasa braca i oni ne mogu biti nas Ummet. Mislim da ovim moramo staviti tacku na nase odnose i da je bolje za Ehli Sunnet da se odvoji ili odbaci Siije kao hereticku grupaciju. Oni ne samo sto su heretici nego su i neprijatelji muslimana.

Pregledavate 6 postova - 1 do 6 (od ukupno 6)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.