Mržnja zabludjelih kuburija prema muslimanima

 • This topic has 2 odgovora, 2 glasa, and was last updated prije 11 years, 1 month by Anonimno. This post has been viewed 599 times
Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
 • Autor
  Postovi
 • #6522
  Anonimno
  Neaktivan

  Evo primjer kako izvjesni bosanski kuburija pod nickom Sajo Sarajlija izražava svoju mržnju prema glavnom muftiji Saudije šejhu Abdulaziz bin Abdullah al-Šejh hafizahullah i prema sljedbenicima šejha i reformatora Muhammeda ibn Abdulwehhaba rahmetullahi alejh…komp. sadr se može naći na http://www.preporod.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=2254

  tema je bila rođendan Božijeg Poslanika alejhi salatu ve selam pa je jedan posjetioc stranice postavi teksta sa slikom šejha Abdulaziz bin Abdullah al-Šejha gdje se iznosi ispravan stav da nije dozvoljeno obilježavanje mevluda na što je spomenik sljedbenik sufijskim devijacija napisao:

  Što pas laje vjetar nosi.

  Gledaj ga kakav je ružan k'o AKREP!

  Mrski din dušmanin!!!

  A nije im haram slaviti tagutov rodjendan! Munafici gadni. Da ih Allah dželle-šanuhu sve pobije i uništi! Mrski din dušmani.

  potom u sljedećem postu kada biva upozoren da se tako o ulemi ne smije govoriti odgovora:

  Ako ti se ovaj SMRDLJIVI PUPOLJAK svidja vodi ga svojoj kući. Za mene je on otrovni AKREP.

  P.S. ovaj pokvarenjak sa nickom Sajo Sarajlija vodi kvazistranicu http://www.praviput.com koja je prepuna sufijskih nebuloza, uvreda na račun pojedine uleme i radnika za dobrobit muslimana kao što su; šejh Muhammed ibn Abdulwehhab, šejh Ibn Tejmijje, Muhammed Qutb itd. vrijedi pogledati ibreta radi…

  Dobar primjer međumuslimanskog razumjevanja i pažljivog ophođenja prema bratu muslimanu!!!!!! Da Allah sačuva

  #6525
  Anonimno
  Neaktivan

  Zna li neko ko je taj Sejo? Ja mislim da je neko od sufijskih šejhova ili neko blizak njima, i to vjerovatno onih šejhova koji zagovaraju ljubav prema šejtanu a mržnju prema “vehabijama”.

  #6530
  Anonimno
  Neaktivan


  -lice extremnog deriša-
  Prenosi se od Ibnu Abbas radijallahu anh da je rekao:»Dobro djelo obasja lice, osvijetli srce, povećava rizk, daje snagu duhu i tijelu i priskrbi naklonost stvorenja. Grijeh čini lice smrknutim, srce tamnim i praznim, tijelo slabim, rizk umanjenim, i poveća mržnju stvorenja»

  Taj “Sarajlija” je obični novotar, bestidnik koji poziva u svoje novotarije tipa upućivanje dove drugima mima Onome koji jedini zaslužuje da se obožava, gradnje turbeta i “zijareta” njima, pozivanja u mezhebski fanatizamai slijepo slijeđenje, uzimanja za uzore pozivače u Vatru za koje je ulema donijela sud da su otpadnici od časnog dina, blaćenja ugleda i pljuvanja po ispravnoj ulemi, daijama i radnicima za Islam i dobrobit muslimana, poziva u kvazimeđumuslimansko bratstvo i jedinstvo na totalno zabludjelim osnovama, borbe protiv sunneta Allahovog Resula alejhi salatu ve selam i propagiranja jezivih novotarija od kojih čovjek postaje mušrik….
  da nas Allah sačuva svake novotarije i guluvva pa tako i ovog derviškog…


  -lice sljebdenika sunneta-

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.