Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

 • This topic has 75 odgovora, 21 glas, and was last updated prije 11 years, 7 months by Anonimno. This post has been viewed 12294 times
Pregledavate 15 postova - 1 do 15 (od ukupno 76)
 • Autor
  Postovi
 • #7590
  Anonimno
  Neaktivan

  Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić rekao da će se kandidovati za predsjednika Srbije na predstojećim izborima koji će biti održani 6. maja.

  “Moja kandidatura zasnovana je na uvjerenju da su država i društvo na ivici propasti i ja ću ponuditi autentičan program spasa prihvatljiv za sve građane Srbije”, rekao je Zukorlić na konfereniciji za novinare u Novom Pazaru, a prenose beogradski mediji.

  Na pitanje agencije Beta da li će na izborima učestvovati kao kandidat grupe građana ili neke od partija, Zukorlić je odgovorio da će “najvjerovatnije biti ovo drugo”.

  “Moja cjelokupna misija je da nikada u važnim sutuacijama za sve ljude nisam bio po strani. Želim da preuzmem odgovornost, jer bi jako bilo sebično i nekorektno sa moje strane da u situaciji kada imate blijede programe svih ostalih kandidata da, imate kvalitan program i sakrijete ga od javnosti”, rekao je Zukorlić.

  On ovom prilikom nije želio da govori da li će, ukoliko dođe do drugog kruga predsjedničkih izbora, dati podršku nekom od kandidata.

  “Nema sumnje da ću dobiti ozbiljan broj glasova. Poslije izbora možemo govoriti o tome. Ono što je sigurno je da glasove koje dobijem neću iznevjeriti i da će biti upotrebljeni u skladu sa programom kojeg proklamujem”, rekao je Zukorlić.

  Glavni muftija IZ u Srbiji je rekao da će se funkcije u ovoj vjerskoj zajednici odreći onog trenutka “kada bude pobijedio na izborima za predsjednika Srbije”, prenosi B92.

  Osim predsjedničkih izbora, 6. maja bit će održani i parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u Srbiji.

  izvor:
  klix.ba/vijesti/regija/muftija-muamer-zukorlic-kandidat-za-predsjednika-srbije/120407054

  #7591
  Anonimno
  Neaktivan

  Moze li se sad Sherijatski odbor portala Put Vjernika oglasiti o tome da li je Muamer Zukorlic musliman ili nije???

  #7592
  Anonimno
  Neaktivan

  [video width=425 height=344 type=youtube]2iGBX83SSrE;feature=share

  #7597
  Anonimno
  Neaktivan

  Meni on izgleda kao da je na ”LSD-u” .

  #7602
  Anonimno
  Neaktivan

  Ovim sebicnim potezom ce ovaj bosnjo pokazati njegovim sljedbenicima svoje pravo lice, ostace mu samo malo fanaticnih sljedbenika kojima nije do Islama vec nacionalizma. Eto dokle bosnjacki neonacionalizam moze odvesti bosnje, da pogresnim metodama traze neka svoja nacionalna prava koja nikad nece dobiti.
  Stide se da budu ponosni muslimani a zele da sluze tagutima i da budu ponizene bosnje. Allah polahko otkriva njihovo pravo lice, pa ce ih inshallah osramotiti i na ovom i na buducem svijetu.

  #7603
  Anonimno
  Neaktivan

  Halid Ibn Velid post=1819 wrote: Ovim sebicnim potezom ce ovaj bosnjo pokazati njegovim sljedbenicima svoje pravo lice, ostace mu samo malo fanaticnih sljedbenika kojima nije do Islama vec nacionalizma. Eto dokle bosnjacki neonacionalizam moze odvesti bosnje, da pogresnim metodama traze neka svoja nacionalna prava koja nikad nece dobiti.
  Stide se da budu ponosni muslimani a zele da sluze tagutima i da budu ponizene bosnje. Allah polahko otkriva njihovo pravo lice, pa ce ih inshallah osramotiti i na ovom i na buducem svijetu.

  Brate ovo nije nacionalizam – muftija hoće da bude tagut. To je jasno izrazio u ovom video klipu.

  A možda hoće i šerijat da uspostavi u Srbiji, ne znam šta mu je u prsima.

  #7604
  Anonimno
  Neaktivan

  Jeste nacionalizam brate AK47, verovatno ces primjetiti u njegovim govorima da rijec bosnjo i “prava bosnji” spominje u svakoj drugoj recenici. On zna verovatno da Sheriatski nema apsolutno nikakvo pravo da ulazi u parlament (pogotovu ne u drzavi gde su vecina pravoslavci) zato se zauzeo za bosnjacki nacionalizam (umijesto Islama) da time opravda svoje licemjerne postupke kao na pr: bosnje sandzaka su ugrozeni, uskracena su im prava, jedini nacin je da udzemo u politiku i izborimo se za prava bosnjaka, to su njegova opravdanja. Zar to nije nacionalizam?
  Sheriat nije uspostavio u okviru IZ i Sandzaku, pa kako ce uspostaviti Sheriat u drzavi gdje su vecina krscani?

  #7605
  Anonimno
  Neaktivan

  Esselamu alejkum we rahmetullah svoj braći.

  Hehehehe, ovom liku se insan baš može smijati. Malo je polupao lončiće, ovaj mafijaš islam koristi da stekne dunjalučku moć i imetak umjesto upravo suprotno. Da Uzvišeni Allah sačuva.

  #7606
  Anonimno
  Neaktivan

  ve alejkumu selam akhi

  Žalosno je i jadno kada čovjek vidi ovog insana kako pravi totalnu budalu od sebe misleći da će ga neko shvatiti za ozbiljno..sama pomisao na rečenicu muftija kandidat za presjednika Srbije, izaziva muku u stomaku!
  Da nas Allah sačuva ovakvih “lidera”.

  #7611
  Anonimno
  Neaktivan

  Halid Ibn Velid post=1821 wrote: Jeste nacionalizam brate AK47, verovatno ces primjetiti u njegovim govorima da rijec bosnjo i “prava bosnji” spominje u svakoj drugoj recenici. On zna verovatno da Sheriatski nema apsolutno nikakvo pravo da ulazi u parlament (pogotovu ne u drzavi gde su vecina pravoslavci) zato se zauzeo za bosnjacki nacionalizam (umijesto Islama) da time opravda svoje licemjerne postupke kao na pr: bosnje sandzaka su ugrozeni, uskracena su im prava, jedini nacin je da udzemo u politiku i izborimo se za prava bosnjaka, to su njegova opravdanja. Zar to nije nacionalizam?
  Sheriat nije uspostavio u okviru IZ i Sandzaku, pa kako ce uspostaviti Sheriat u drzavi gdje su vecina krscani?

  Brate mili pogledaj priloženi video – nije nijednom rekao ni bošnjak ni musliman nego je nastupio kao klasični kandidat za predsjednika Srbije, znači klasični kriminalac željan vlasti i para što u biti on i jeste.

  Mene njegova ahmedija i pozicija u pravnom licu IZ nimalo ne zavaravaju elhamdulillah.

  #7615
  Anonimno
  Neaktivan

  zalosno je stanje oni ljudi koi slede ovakve lopove i pozivace u gehennem

  #7616
  Anonimno
  Neaktivan

  Koji je vaš put, ako Zukorilićev put ne valja???Gdje ste to vi vlast i ko vas za šta uvažava? Mislim niko ! Niko vas ne uvažava ! Zukorlić je barem neko a šta ste vi?[b]Samo pametujete a ne znatekoliko ne znate ništa ni o politici ni o državi, ni o društvenom sistemu..Pojma vi nemate…Gdje je vaša država sa vašim sistemom koji sanjate i kome ste vi vlast.Nikome i nikada i nećete biti…

  #7617
  Anonimno
  Neaktivan

  MUSLIMANI

  #7618
  Anonimno
  Neaktivan

  A VI ???

  #7619
  Anonimno
  Neaktivan

  Mi smo vlast u državnim agencijama , u parlamentima u pravosuđu..Mi smo vlast a vi samo pričate i pišete u prazno…Mi smo vlast…

Pregledavate 15 postova - 1 do 15 (od ukupno 76)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.