Novi masakari asadovih alevita

 • This topic has 2 odgovora, 1 glas, and was last updated prije 11 years, 4 months by Anonimno. This post has been viewed 918 times
Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
 • Autor
  Postovi
 • #14694
  Anonimno
  Neaktivan

  Es Selamu Aleykum We Rahmetullahi We Berekatuhu

  :zastava1:

  Alavite pocinile novi masakear nad studentIma islamskih medresa
  Trideset odrubljenih glava nađenih u Dzhubaru. Na njima su tragovi mučenja, tjela jos nisu identificirana “, – kako prnosi aktivista za ljudska prava, tjela su osakacena u tolikoj meri da se ne mogu identificirati.

  http://www.youtube.com/watch?v=C6JkT9V1nUo

  Još jedan strašan zločin u Siriji. Aktivisti su postavili jako uznemirujući video snimak koji prikazuje kako Assadovi vojnici drže grupu zatvorenika u ruševnoj zgradi.Na snimku je prikazano pet muškaraca u kamuflažnim uniformama.Nakon nekog vremena veći dio zarobljenika izveden je iz prostorije ostavljajući samo dvojicu prislonjene uza zid.

  Video uznemiravajućeg sadržaja! 18+

  http://www.youtube.com/watch?v=YB5497ffcbs

  :zastava1:

  Allahu moj, ovi zulumcari su dosli sa svojom vojskom i tehnikom, sa svojom nepravdom i oholoscu. Dosli su da Ti se suprostavljaju i u laz ugone Tvoga Poslanika, i da ubijaju nemocne mu’mine u Siriji. Allahu moj, sprovedi za njih ono sto si im pripremio, u Svojoj Knjizi AMIN

  #14697
  Anonimno
  Neaktivan

  Vallahi kad god vidim ovakva zlodjela monstruma-alevita suze mi ispune oci od tuge i ljutnje, ako nista drugo braco molimo uvijek konstantno kroz dove naseg Gospodara da pomogne nasoj braci i sestrama u Siriji i ostalim mjestima gdje ih monstrumi i kafiri zlostavljaju i nemilosrdno ubijaju.
  Molim Allaha da unisti i kazni ove monstrume alevije najzescom kaznom i na ovom svijetu a na ahiretu ce svakako biti kaznjeni najzescom kaznom.
  A takodze molim Allaha da ponizi i kazni ili uputi mnoge bosnje koje uprkos svim dokazima i dalje gaje simpatije i bratske odnose prema sijama, iranu i ostalim zlotvorima koji ubijaju i maltretiraju sljedbenike ciste Allahove vjere.

  #14698
  Anonimno
  Neaktivan

  http://www.youtube.com/watch?v=uJG_3E73X7s;feature=share

  Molim Allaha da unisti ove najgore kafire-monstrume.

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.