Poznavali smo Bin Ladena 1. i 2. dio

 • This topic has 1 odgovor, 1 glas, and was last updated prije 10 years, 7 months by Anonimno. This post has been viewed 566 times
Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
 • Autor
  Postovi
 • #6545
  Anonimno
  Neaktivan

  Kako je Osama Bin Laden razvijao svoju političku agendu u svom prvom dolasku u Pakistan 1981. godine i kako se sin bogate saudijske porodice pridružio gerilama u Afganistanu u borbi protiv SSSR-a i iz toga izrastao u strah i trepet cijelog svijeta.

  Aljazeera Balkans

  Napomena: Ova 2 videa sadrže pozadinsku muziku i prizore nepropisno obučenih (nepokrivenih) žena.

  lKU9co_V8zQ;feature=share

  XVxBLkrg0YI;feature=share

  #6554
  Anonimno
  Gost

  Napomena: Ova 2 videa sadrže pozadinsku muziku i prizore nepropisno obučenih (nepokrivenih) žena.

  Ova dva videa nije nuzda da se krse Allahove granice. Allah je zabranio gledanje tudjih (haram) zena i slusanje muzike. Zar mi ne bi trabali da cuvamo Allahove granice i da gledamo s cim ce Allah, subhanehu we te'ala, biti zadovoljan?!

  Zar nije bolje ova dva videa preraditi radi Allahovoga zadovoljstva?
  Znam da nije lahko, znam da oduzima vrijeme, ali isto tako nije lahko steci Allahovo zadovoljstvo. Koliko god da covjek potrosi vremena iskreno radi Allaha, subhanehu we te'ala, zeleci na taj nacin da stekne Allahovo zadvoljstvo, Allah ce mu za to upisati hasenat (dobra djela). A ovako video sa muzikom i sa zenama koje nisu propisano obucene zaradujes grijeh i za postavljeni video i za sve one koji gledaju ova dva videa tvojim sebebom.

  Kaze Allah, subhanehu we te'ala, u prijevodu znacenja: ”Onaj ko bude uradio koliko trun dobra- vidjet će ga, a onaj ko bude uradio i koliko trun zla- vidjet će ga.” (Ez-Zilzal, 7-8)

  Da Allah popravi nase stanje! Amin.

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.