STAV ŠERIJATA O HOMOSEKSUALIZMU 1 i 2 DIO

Nova naslovna forums Multimedija Islam video STAV ŠERIJATA O HOMOSEKSUALIZMU 1 i 2 DIO

Ova tema sadrži 1 odgovor, ima 1 glas, zadnji odgovor od: Avatar Anonimno prije 7 godine, 5 mjeseci. This post has been viewed 693 times

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
 • Autor
  Postovi
 • #6500
  Avatar
  Anonimno
  #6506
  Avatar
  Anonimno

  Nema sumnje da se ova (jedna od najgorih) bolesti drasticno siri na zapadu a donekle je prisutna i na nasim prostorima, sto je jos gore taguti na vlasti zarad evropske (nemoralne) unije i svoje stolice daju ista prava ovim (medzu najgorim) psihickim bolesnicima i to svesno znajuci koliko je taj primitivni oblik psiholoske bolesti opasan po zdravo drustvo. Nas poslanik s.a.w.s je prokleo takve ljude:

  Allahov Allahov poslanik, sallallahu ‘alejhi ve sellem u vezi ovoga grijeha je jasno rekao:
  „Allah prokleo onoga koji čini djelo Lutova naroda! Allah prokleo onoga koji čini djelo Lutova naroda! Allah prokleo onoga koji čini djelo Lutova naroda!”
  (Ahmed, 2763, 2765; Hakim, 8166;)

  Allahov Poslanik, sallallahu alejhi we sellem je takodze rekao: „Ako nađete nekoga da čini o­no što je činio Lutov narod, ubijte o­noga ko to čini i o­noga ko mu je bio saučesnik.“ (Tirmizi i Ebu Dawud – sahih)

  Jednom je Halid Ibn Welid boravio u predgrađima Arapskog poluostrva i saznao da se neki ljudi upuštaju u homoseksualizam. Napisao je pismo halifi Ebu Bekru r.a., a Ebu Bekr je okupio sve ashabe koji su bili oko njega među kojim je bio i Alija b. Ebi Talib r.a. koji je rekao: „Ovaj čin nije bio poznat osim kod jednog tj. Lutovog naroda i predložio je da se zapale, i oko toga su se složili i ostali ashabi Allahova Poslanika, sallallahu alejhi we sellem, i ta kazna je izvršena na pomenuti način. ( Me'a-n-nas od dr. Butija 1/176).

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)

Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.

Novo na sajtu

muslimanka

Velika žena u bitki za Džalalabad

Ovo je priča o velikoj ženi Arapkinji, ispričana na arapskom od strane njenog sina. Ovo je prijevod priče kazane riječima njenog sina: Ja sam iz...
islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?