TERORIZAM: STRAVICAN NAPAD NA POKRIVENU DJEVOJKU U LONDONU

 • This topic has 6 odgovora, 6 glasova, and was last updated prije 11 years, 4 months by Anonimno. This post has been viewed 1067 times
Pregledavate 7 postova - 1 do 7 (od ukupno 7)
 • Autor
  Postovi
 • #15078
  Anonimno
  Neaktivan

  (slika namjerno nije objavljena, pogledati video)

  Scena je zastrasujuca i desila se u pola dana, 13. novembra 2012. ispred kamera za spijuniranje stanovnistava u stambenoj cetvrti Plaistow u istocnom dijelu Londona. Dok se smireno kretala ulicom, djevojka od 16 godina, pokrivena crnom maramom, biva iznenada napadnuta od covjeka (monstruma) zeljnog da joj nanese teske ozlijede. On je udara jakim udarcem u glavu i ostavlja onesvjescenu na trotuaru.

  Ova sokirajuca slika, koja udara na osjecanja i svijesti, obisla je arapske medije kako bi se pokazao ovaj uzasan zlocin kao produkt islamofobije. Londonska policija je izvjestila da su djevojcici, koja se zove Atdy, polomljeni zubi od brutalnog udarca. To su jedine informacije dostupno povodom ovog kukavickog napada i neshvatljivog divljastva.

  ps
  ovaj tekst je pisan 28.11.2012

  #15079
  Anonimno
  Neaktivan

  stoka

  #15081
  Anonimno
  Neaktivan

  Da ga Allah kazni za ovo kukavičko nedjelo

  #15089
  Anonimno
  Neaktivan

  Allah ga kaznio za ovaj napad na sestru. Srecom sestra je prezivjela ovaj kukavicki napad, a ovoga zlocinca su uhapsili. Zove se Michael Ayoade, iz Nigerije, i ima 34 godine (ona samo 16 – Allah joj se smilovao). Prema clanku objavljenom 2. decembra, kazu da je isprepascen da izidje iz svoje celije jer se boji sta cemu se desiti ako ga zgrabe drugi zarobljenici. Allah ga prestravio za ostatak njegovog trajanja na dunjaluku.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2241807/Jailed-thug-Michael-Ayoade-punched-16-year-old-girl-Tasneem-Kabir-unconscious-shocking-random-street-attack-scared-leave-cell.html

  #15127
  Anonimno
  Neaktivan

  I treba da bude isprepadan i da trune u ćeliji kad može ovako nešto kukavički da uradi. Sreća da je ova sestra preživjela, Allah joj se smilovao.

  ‘Njegovoj kazni nećete umaći ni na Zemlji ni na nebu, a nemate, mimo Allaha, ni zaštitinika ni pomagača.’ (Al Ankabut 22)

  #15174
  Anonimno
  Neaktivan

  Ovo nije čovjek već zvjer. Neka Allah dž.š. da ovoj sestri brz oporavak (fizički i psihički). Manijak.

  #15195
  Anonimno
  Neaktivan

  Allah ga ubio dzubre jedno smrdljivo.

Pregledavate 7 postova - 1 do 7 (od ukupno 7)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.