Reply To: Odg: Ponovo udaraju na cast Poslanika, sallallahu alejhi we sellem

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Ponovo udaraju na cast Poslanika, sallallahu alejhi we sellem Reply To: Odg: Ponovo udaraju na cast Poslanika, sallallahu alejhi we sellem

#12236

Anonimno

Svakog puta kada se napadne cast Allahu Subhanah najdrazeg bica, iznova i iznova slusam i citam “mudre” muslimane kako “nadmudruju” “maloumne” nevjernike time sto svojim “mudrim” pozivanjem na “mudru” “dostojantvenost” udaraju “maloumnim” nevjernicima kontru od onoga sto su oni “ocekivali”.

Ovi “mudraci” su toliko zaslijepljeni i zaljubljeni u vlastitu “mudrost” i “mudrovanje” da nikako da uvide kako se neprijatelj islama poigrava njihovim intelektom, pruzajuci im jednu sliku od onoga sto navodno ocekuju i time dobivajuci upravo portret koji prizeljkuju.

Mas-mediji su puni uvreda na muslimane i vjeru islam i tome svjedocimo svakodnevno. Ali istinsko ‘opipavanje’ pulsa i provjeravanje stanja ummeta oni vrse preko osobe za koju se zna da bi ovaj ummet trebao da svoje zivote daje, pocev od najobicnijeg muslimana koji o vjeri svojoj nema nista vise do ljubavi prema Allahu i Poslaniku salAllahu alejhi we selem pa do ucenjaka koji su nasljednici poslanika. Vrijedjanje Poslanika je nesto poput glavnog ispita kojim nas testiraju tu i tamo. I na svakom testu, zanimljivo, ponajvise “pozitivnih” ocjena kod nevjernika postignu upravo nasljednici poslanika, a na popravni “padaju” bas obicni muslimani.

I pticama na grani je odavno jasno da se nevjernici boje budjenja ovog ummeta, i da ulazu ogromna sredstva u njegovu stagnaciju. Jedno od njihovog najjaceg i najefikasnijeg oruzja medjutim jeste igra umovima ovog ummeta, i to “veeeelikim” umovima ovog ummeta. Manipulisanjem njima upravljaju kompletnim narodom.

Da nas Allah sacuva Dedzalovih fitni i shejtanskog akla, Amin.

Novo na naslovnoj