pitanje za bracu

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno pitanje za bracu

Ova tema sadrži 0 odgovora, ima 1 glas, zadnji odgovor od:  Anonimno prije 5 godine, 10 mjeseci. This post has been viewed 212 times

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Autor
  Postovi
 • #13947

  Anonimno

  esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

  prvo:
  halali te sto se ovako ovdije javljam, i ako sam trazio odgovarajuce mjesto gdije da ovo postavim, ali nisam nasao vise odgovarajuceg do ovog.
  drugo:
  draga braco na forumu, dok sam pretrazivao video dersove na youtube naisao sam na tri predavanja koja je odrzao mr. Zijad Ljakic na temu “stav ucenjaka o usami bin ladenu i el-kaidi” pa sam ih dijelimicno preslusao, a ono o cemu ja pitam nasu bracu ovdije je to da onaj ko je u stanju da nadje i postavi ovdije ta tri predavanja koja je mr. Zijad odrzao,ako ih posjeduje ili moze naci. Zasto, zbog toga sto predavanja koja sam ja nasao na youtube imaju nekakvih prekida u toku samih predavanja, pa neznam je li to sada problem u samom mom kompijuteru ili je do tih snimaka. Tako da zelim dobro preslusati sta to on govori o sejhu Usami rahimehullah i al-kaidi. Jer shodno onome sto sam shvatio tokom mog dijelimicnog slusanja tih predavanja nisam uvidio da tu ima nekog hajra i koristi za muslimane uopcenito a za mudzahide posebno.
  to je ono sto trazim od brace.
  opet halali te mi na smetnji. ve dzezakumullahu hajran. wesselamu alejkum.

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)

Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.

Novo na naslovnoj