Pridruži se kampanji na Twitteru "FREE OUR SHAYKH NASIR AL FAHD"

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Pridruži se kampanji na Twitteru "FREE OUR SHAYKH NASIR AL FAHD"

Ova tema sadrži 0 odgovora, ima 1 glas, zadnji odgovor od:  Anonimno prije 4 godine, 10 mjeseci. This post has been viewed 140 times

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
  • Autor
    Postovi
  • #14433

    Anonimno

    Šejh Nasir el-Fehd, Allah ga izbavio iz zatvora saudijskog taguta, hafiz je 9 hadiskih zbirki – zbirki Buharije, Muslima, Ebu Davuda, Tirmizije, Nesaija, Ibn Madža, Ahmeda, Malika i Darimija. Svaka od ovih zbirki se sastoji od više tomova, a primjera radi, ako bi se poređali na polici tomovi samo Ahmedove zbirke (Musned), zauzeli bi prostor od oko jednog metra (po debljini). Također, šejh Nasir el-Fehd je naučio napamet još 20 kapitalnih djela iz akide i fikha. Autor je mnogobrojnih djela, a samo u zatvoru napisao je 65 djela.

    Pomozite kampanju za oslobođenje šejha Nasira el-Fehda koju na Tweeteru vodi šejh Ahmed Musa Džibril. Ostavite komentar i zahtijevajte oslobađanje šejha Nasira. Jedan od razloga zbog kojeg je skoro oslobođen šejh Sulejman el-Ulvan jeste upravo veliki broj zahtjeva za njegovo oslobađanje koji su postavljeni na Twitteru! Mozda bas tvoj glas bude sebeb oslobadjanju sejha Nasira hafizehullah we fekke esrehu min sudzuni tawagit!

    Tweet poslati (ili vise njih) 18.12.2012 sutra insaAllah u 11 pm (srednja evropa) a ovo su vremena za ostala podrucja: Moscow @2am // Montreal – Toronto @5pm / Vancouver @2pm // Jakarta @5am / Shanghai – Hong Kong @6am / Tokyo @7am // Mexico City @4pm / Caracas @5pm / Rio de Janeiro @8pm // Banjul @10pm / Cape Town @12am / Mogadishu @1am // Kabul @2:30am / Karachi @3am / Colombo – Mumbai – New Delhi – Chennai @3:30am // Tunis @11pm / Cairo – Beirut – Tripoli – Istanbul @12am // Tehran @2am}

    [attachment=260]281238_460071987383455_1232605642_n.jpg[/attachment]

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)

Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.

Novo na naslovnoj