Halal mesnice u Sarajevu?

• This topic has 17 replies, 7 voices, and was last updated 13 years, 5 months ago by Anonymous. This post has been viewed 12050 times
Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ja sam napisao što sam napisao, ako ne razumiješ bosanski šta ću ti ja 🙂

Anonymous
    Inactive

mirza1 post=9246 wrote: Ja sam napisao što sam napisao, ako ne razumiješ bosanski šta ću ti ja 🙂

Dovoljno si napisao i otkrio nam ko si i kakav si 🙂 svako tvoje dalje pisanje ce nam samo to potvrdzivati.

Anonymous
    Inactive

Ja molim Allaha dž.š. da mi učini prsa prostranim i da mi Istinu učini jasnom, a molim Allaha dž.š. da i tebi Istinu učini jasnom. Ja ti ovdje potvrđujem da imam povjerenje u islamsku zajednicu, tako mi Allaha Jedinog, i da ću poštovati instituciju reisa. To su sve moja braća, a i moja braća su i selefije, sufije, i svi muslimani širom svijeta, sve dok ne izađu iz islama.

Ovo napisano od Mirze je jalov pokushaj mijeshanja haka i batila a toje isto kao pomijeshati ulje sa vodom.
    Ovo nishta cudno nije jel to je podvala shija i vidljiva tukja i sa ovakvim dijalog je isto kao pokushaj sipanja vode u shuplje bure.

@Halid Ibn Velid ahi klip postavljen je dobar za svakoga kose zeli pameti dozvati i za neupucene a onima na batilu slike bez glasa samo srce gale.

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.