Reply To: Odg: Beba rodjena sa Qur'anom u ruci

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Beba rodjena sa Qur'anom u ruci Reply To: Odg: Beba rodjena sa Qur'anom u ruci

#12134

Anonimno

Naravno da Allahu nije nista tesko. Ali sigurno ce se onda naci neko ko ce se potruditi da povjeruje u ovaj video da ne bi slucajno pomislio suprotno. Za iskrenog vjernika je dovoljno da na tren otvori oci i da vidi cudesa i ljepote Allahovog swt. stvaranja.
Mi ne znamo ko je postavio video? Je li musliman jeli kafir? Bez cvrstih dokaza ovakva videa podsjecaju na price o navodnom prikazanju gospe u Medjugorju. Mozda su i ovi sto su postavili video bili podplaceni kao bi eto bila neka dunjalucka korist. Stotine “mozda” oko videa.
Radi svega toga video je veoma kontraverzan.
A da video vise pripada sufijskim forumima je dokaz to da kao sto rekoh vjerniku je dovoljno da na tren otvori oci. A ovakve price ili hikaje sa postavljenog videa i slicne ima mnogo u vecinom sufijskim krugovima jer zbog njihovog nakaradnog vjerovanja potrebno je stalno donositi “opipljive” dokaze o Allahovoj swt. moci.
A i sa druge strane dovoljno je kad se otvori video na youtube pogledati na desnoj strani, sta povezuje postavljeni video kao sto je npr. gdje “melek slijece na kabu”.
Radi navedenog mislim da je video pripadao vise nekom sufijskom forumu.

Novo na naslovnoj