Reply To: Mr. Zijad Ljakic razbija "dawetski brak" Minbera i Saffa!

#15923
AvatarAnonimno
Neaktivan

Tagar post=11171 wrote: Upps!!! Ode Zijad u tekfirovce, a onomad je nas nazivao tekfirovcima jer smo tekfirili tagute, za koje on reče da ima učenjaka koji ih smatraju muslimanima. Sada odjednom se ne opravdava niti Asad a niti njegov učenjak Buti! Kako to!!??? A ranije je gađao i drvljem i kamenjem kada smo mi rekli da se ne pravdaju taguti!
Da li je to Zijad počeo da mijenja stav, ili je zauzeo ovaj stav jer on ne škodi Saudiji niti Americi, pa kada se tekfire oni čiji tekfir dozvoli saudijski tagut, onda je to put ehli sunneta, a kada se tekfiri saudijski i drugi arapski taguti prijatelji Amerike, onda je to haridžizam!? Jesam li u pravu!?
Volio bih sada da čujem Zijada da nam koju kaže o najvećem od svih arapskih taguta današnjice – saudijskom tagutu, koji je najodaniji krstaški sluga u borbi protiv islama i muslimana.

Možda je čovjek počeo da dolazi sebi i uvidio da murdžizam je muka velika i propast na oba svijeta! Allah najbolje zna…

Najnoviji članci

Kultura kletve i proklinjanja ashaba i majki vjernika kod šiija

0
Pustimo da sami šijitski autoriteti govore o svom ubjeđenju, ali bez tukje - pretvaranja! Pogledajte pogana ubjeđenja šiizma - idolopokloničke sekte koja se krije iza islama. Šije lažu i potom proklinju najveće svetinje islama.

Pratite nas na Facebooku

5,588LikesLikes