Reply To: Muhamed al-Arifi u saudijskoj vojski na granici sa Jemenom

Nova naslovna forums Multimedija Islam video Muhamed al-Arifi u saudijskoj vojski na granici sa Jemenom Reply To: Muhamed al-Arifi u saudijskoj vojski na granici sa Jemenom

#16125

Anonimno

Jaseer 2012 post=11382 wrote: Šejh Muhammed al-Arifi..još jedan od učenjaka “razapetih”od strane pojedinih članova ovog foruma…… 🙁

Mi ovde “ne razapinjemo” učenjake.Šta god to značilo kod tebe.
A bolje da si se jasnije izrazio,da te svi razumijemo.

Kao drugo,ja znam da je taj Arifi vrlo popularan na internetu i sam sam gledao neka njegova predavanja itd.
Baš radi toga sam se iznenadio kada sam vidio ovaj video,pa sam ga radi toga postavio,kao što vidiš bez moga dodatnog komentara ili opaske,želeći da mi neko pojasni ono što sam vidio.
Pa prema tome daleko je od toga da je on ovde “razapet” a kamoli da je on u nizu “razapetih” učenjaka,i za ovu izjavu spremi dobar odgovor Allahu.
Jaseere,valjda ti je poznato da u najboljem ummetu koji se pojavio nemožeš neko zlo javno raditi a da to prođe bez osude bez obzira ko to bio.
Za mene je zlo boriti se u tagutskoj vojsci koja ubija muslimane.Možda za tebe to nije zlo,ali to je već tema za sebe.

@Knight of faith.Zaista nisam znao kada su snimci nastali ni kojim povodom,zbog toga sam i postavio ovdje da se malo razjasni.
Vrati se na moj post pročitaj ga još jednom i boldaj mi dio gdje sam ja Arifija optužio da granatira muslimane?
Ti ćeš možda sada ovu informaciju prenijeti i potvoriti me sve zbog toga što nisi pažljivo pročitao ono što sam napisao,a ja se nadam da nećeš jer bi time i meni i sebi produžio stajanje na Sudnjem danu.

A dobro znamo da saudijska vojska avionima i artiljerijom granatira ne samo mudžahide nego civile muslimane Jemena?!

Eto šta sam ja napisao.

Reci mi viteže,ako je zabranjeno boriti se u sklopu američke vojske kada ista napade muslimane,da li je zabranjeno boriti se u američkoj vojsci kada bi npr. napala S.Koreance?

Allah vas nagradio, i ubuduće pažljivo čitajte šta ko piše a nemojte samo okom preletiti,da ne bi nekome veliku nepravdu učinili.

Novo na naslovnoj