Reply To: Odg: AKIDA ŠIIJA RAFIDIJA (+VIDEO)

Nova naslovna forums ISLAM Islamsko vjerovanje – akida AKIDA ŠIIJA RAFIDIJA (+VIDEO) Reply To: Odg: AKIDA ŠIIJA RAFIDIJA (+VIDEO)

#8320
Avatar
Anonimno

Vekas post=2692 wrote: Al Kaida je simbol Dzihada ali Al Kaida mora jasno znati da nema podjela u Ummetu i nema podjela medju muslimanima. Mi smo Ehli Sunnet vel Dzemat i mi se trebamo drzati bio neko Hanefija ili Selefija. Ne smijemo se izdvajati od Ummeta.
Nisam za to da se Iran zapostavi nego sam za to da se pruzi Siijama znanje o vjeri i to na blag nacin. Mislim da cete me razumijeti o cmeu pricam.

“Al Kaida mora jasno znati”. Ma nemoj. A koji si to ti bijednik koji je do jucer hvalio rafidije da ukaze Al Kaidi da ona mora znati.
U ostalom kakve veze Al Kaida/Talibani/Mudzahidi Avganistana imaju veze sa podjelom ummeta ili kakvim su to oni sebebom podjele ummeta?? (jer to na jedan hinjski nacin pokusavas da proturis)

A o pruzanju islama rafidijama (ne shijama jer to im laska kad im kazez) na blag nacin, to pjevaj po drugim forumima.

Iskreni i cvrsti muslimani vrlo dooobro razumiju o cemu ti pricas.

Novo na sajtu

Muslimanke demonstriraju

Da li žene treba uključivati u aktivnosti poput demonstracija, džihada…

Svako ko iole poznaje zlobnost, pokvarenost, izopačenost i brutalnost današnjih nevjernika i zabrinut je za očuvanje časti muslimanki neće požuriti sa nepotrebnim angažovanjem istih...
Islam, priroda

Šutnja i govor