Reply To: Odg: AKIDA ŠIIJA RAFIDIJA (+VIDEO)

Nova naslovna forums ISLAM Islamsko vjerovanje – akida AKIDA ŠIIJA RAFIDIJA (+VIDEO) Reply To: Odg: AKIDA ŠIIJA RAFIDIJA (+VIDEO)

#8296
Avatar
Anonimno

Es Selamu Alejkum,

Zao mi je sto se ovaj video ne moze vidjeti na ovom forumu. Ne znam u cmeu je greska. Sigurno je da me je ovaj video takao u srce i da sam upoznao pravo lice Siija Rafidija. Oni su istinski kafiri i sa njima ne trebamo imati nista. Sa njima se ne trebamo zeniti sve dok se ne vrate Islamu. Ovo je jso jedan razlog vise da zelimo svrgnuce Siijskog rezima u Iranu. Za nas muslimane nema nikakvog hajra da Iran postane nuklearnom silom. Mozd abi nam bilo mnogo gore tada. Morali bi smo slusati njih i mozda bi nas unistili i zauzeli dva sveta grada. Inshallah to se nece desiti ali bih skrenuo paznju administratoruy da nesto ucini kako bi se ovja snimak mogao vidjeti na ovom forumu i kako bi sira masa mmogla vidjeti ono sto Siije cine i vjeruju.

Novo na sajtu

sabr, sabur

Pronalaženje ravnoteže u vjeri

El-Hakim prenosi, sa autentičnim lancem prenosioca, da je resulullah, sallAllahu alejhi ve sellem, putovao sa svojim drugovima, kada je ptica zalepršala sa krilima iznad...