Reply To: Odg: Bošnjaštvo je šerijatska obaveza?!

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Bošnjaštvo je šerijatska obaveza?! Reply To: Odg: Bošnjaštvo je šerijatska obaveza?!

#8845
AvatarAnonimno
Neaktivan

Esselamu alejkum we rahmetulahi we berekatuhu

Halalite, možda nebi trebalo da komentarišem, ali bi iskoristio priliku, kao treće lice.

Ahi, Salahudin, stvarno zna da djeluje oštro, i dosadašnjim postovima čovjek dobija dojam da se radi o temperamentnom, odlučnom, ozbiljnom, insanu, ali se ponekad dobije dojam da je i ishitrenost, nepromišljenost od njegovih osobina. U svakom slučaju UOČLJIVO je da je sa nama i da je na našem menhedžu (halali ahi ako sam te uvredio, Allah te pomogo, amin).

Ahi, Hodža1, imaš provokativan nick hehehe, čovjek se prosto opusti kad ti vidi nick (misleći da si ”pravi” hodža) ali kada ti vidi poneke postove, ALLAHU EKBER, eee kamo sreće da su hodže kao što si ti, vjerujem da bi do sad imali islamsku državu, Allah najbolje zna. Vidi se da nije reč o klasičnom hodži ali ahi vjeruj da možda nenamjerno, izletiš onako malo oštrije, možda ti to nije nijet, ali ja kao treće lice to tako vidim, imajući u obzir da ja nisam u raspravi. Halali ahi, ako sam te uvredio, Allah te pomogo, amin!

Ahi, Halid ibn Velid, ratoboran, strog, ozbiljan, neustrašiv, odlučan, spreman za boj, i još ogroman broj zadivljujućih osobina posjeduje ovaj ashab. Lijep si nick izabrao ahi moj, kada ugledam tvoj nick pravo se obradujem, jer vjerujem da i ti posjeduješ neke od ovih osobina, ali kada ti pročitam ”neke” postove, uuuffffff… Nema šta, tvoj trud u dawi prelijepo djeluje, kamo sreće da nas je većina takva… Ali kao što se ti zalažeš za ”bratstvo i jedinstvo”, paa to nema niđe!? Ahi, ne razumijem kako se ti uvijek nađeš tu, s pozivom ka bratstvu kada su u pitanju ”daije” koji nas prozivaju? Naaadam se da je ”slučajnost”?!?!?! Boriš se za bratstvo, ali u pogrešnom smjeru ahi moj, jer ovdje niko ne želi biti ”brat” (svakako ovim ne ciljam na tekfir njih) sa ljudima koji nas prozivaju, dok ne promjene svoje stavove. Ahi, kod svakog od daija ćeš naći svega i svačega. Ima koji su dobri, ima i lošijih, ima svakakvih, ali to što pripada nekom od džemata ga ne opravdava za neko određeno neznanje. U svakom slučaju ahi halali, na moguće uvrede, nastavi dalje sa dawom, Allah te pomogo, amin!

HALALITE MI BRAĆO AKO SAM VAS NEČIM UVREDIO ALI OVO JE KAKO VAS JA VIDIM KAO ”TREĆE” LICE!!!

ALLAH VAS POMOGO, AMIN

Najnoviji članci

Zatvarali muslimane u koncentracione logore, pa je Allah njih zatvorio u...

0
Kineske vlasti naočigled svjetske javnosti već godinama sprovode školski primjer genocida i terorizma nad muslimanima Istočnog Turkistana, muslimanske zemlje koja je danas pod kineskom...

Pratite nas na Facebooku

5,580LikesLikes