Reply To: Odg: Da li u Buhrijevom "Sahihu" ima hadisa koji su nevjerodostojni?

Nova naslovna forums ISLAM Sunnet i Hadis Da li u Buhrijevom "Sahihu" ima hadisa koji su nevjerodostojni? Reply To: Odg: Da li u Buhrijevom "Sahihu" ima hadisa koji su nevjerodostojni?

#8414
Avatar
Anonimno

Cini mi se da Zijad Ljakic sve vise i vise tone sa svojim izjavama. Prije svega kadija nema titulu da bi izdavao fetwe. Ovakve stvari odvode ljude (daijje) s pravoga puta, misli da zna a ustavri ne zna i jos izdaje fetwe a nema tog znanja da bi izdavao fetwe. Stvarno se ne mogu nacuditi!!!

Daijje i oni koji imaju titule mr. dr. trabaju da navode misljenje ucenjaka a u ovoj fetwi kadija nije naveo ni jednog alima da je to rekao kao sto je on napisao u svojoj fetwi.

La hawle kuwwwete illa billahi! Vidi se da ovaj covek nema znanja a niti bogobojaznosti. Kada pogledamo ucenjake uvijek imaju dokaze iz Kur'ana i hadisa i misljenje ucenjaka po pitanju neke mesele. Trabao je kadija da se procita vise tefsira po pitanju ovih ajeta a ne tek tako da napise sta napisa. I da vidi sta mufesiri kazu po pitanju ovih ajeta! La hawle kuwwete illa billahi! Da Allah sacuva zablude! Allahumme amin.

Novo na sajtu

Muslimanka

Žena muslimanka uvažava učinjeno joj dobro i zahvaljuje na njemu

Jedna od moralnih osobina iskrene žene muslimanke jeste i to da je čestita, da poštuje učinjeno joj dobro i da zahvaljuje na njemu onoj...
islamske teme kader

Podjela sunneta i hadisa

islamska historija

Bitka na Hunejnu

ahmadija

Sekta kadijanija (ahmedija)