Reply To: Odg: i opet se terorisu Allahovi robovi

#12636
AvatarAnonimno
Neaktivan

صلاح الدين post=7439 wrote:
Po tvojoj jadnoj logici

Amebo jedna

ti si se ko jadno jadni

su imbecili ko ti.

Wallahi kod mene imaju vise postovanja cetnici i ustase od takvih kao sto si ti

a najvise radi takvih kao sto si ti. Sramoto jedna.

Moj ti je savjet brate da si nadjes kakve hanume jer nedostatak seksa dovodi do agresivnosti. Naucno dokazano.

A sad na temu: Naravno da ce neprijatelji islama ciniti ovakve stvari i da ce traziti dlaku u jajetu. Nisam pratio stampu u posljednje vrijeme ali gotovo da bih se smio zakleti da u posjetu BiH treba doci neki americki zvanicnik pa ovi sad zele malo da se pokazu pred njim. Moja poruka glasi: Promovisimo davu, ali im nemojmo davati povoda jer @salahudin, @carskavojska i ostali su samo username na forumu a Bilal Bosnic je ime i prezime sa poznatom adresom stanovanja. Nasa lupetanja po forumu se njemu odbijaju od glavu. Kako je divno jednom napisao jedan brat na ovom forumu: Imaju braca koja su se popela visoko na ljestvama i oni vide malo dalje od nas. No ako mi malo zatresemo na dnu, njima se mnogo ljulja na vrhu.

Da ne duzim: Salahudine, vakat je da se zenis. Ostali: Halalite na oftopicu. Zelim vam se pridruziti u osudi uznemiravanja postenih ljudi.

Najnoviji članci

Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne...

0
"Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu." (Kur'an, 2:120) Ovo je stvarni problem. Njima (jevrejima i krščanima, op.rec.)...
kraljevska ulema

Židovi muslimanskog ummeta

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes