Reply To: Odg: krscanin koji je prekidao predavanje,dobio dobar odgovor!

Nova naslovna forums Za nemuslimane Dijalog sa nemuslimanima krscanin koji je prekidao predavanje,dobio dobar odgovor! Reply To: Odg: krscanin koji je prekidao predavanje,dobio dobar odgovor!

#11572
Avatar
Anonimno

Kur`an je naj veca mudziza, A Poslanikov savs razgovor sa mrtvom prirodom je veca mudziza od ozivljavanja mrtvih. Zato sto ljudi su u osnovi bili zivi i imali dusu i govorili itd… Dok mrtva priroda nikada nije imala dusu nit govorila, pa plac i govor panja s kojeg je Resul saws drzao hutbe prije nego su mu napravili minber je veca mudziza i veci dokaz od ozivljavanja mrtvih. Zamisli samo prije 1445 godina opis stvaranja covjeka: “Mi čovjeka od biti zemlje stvaramo, zatim ga kao kap sjemena na sigurno mjesto stavljamo, pa onda kap sjemena ugruškom učinimo, zatim od ugruška grudu mesa stvorimo, pa od grude mesa kosti napravimo, a onda kosti mesom zaodjenemo, i poslije ga, kao drugo stvorenje, oživimo – pa neka je uzvišen, Allah, najljepši Stvoritelj!” (Prevod značenja, El-Mu’minun, 12-14) Zar ovo nije mudziza i dokaz ?

Novo na sajtu

islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?

Nakon što smo se upoznali sa činjenicama o sposobnosti džina da opsedaju ljude, okupiraju njihov razum, dijelove njihovog tijela, ili ljude kao potpunu cjelinu,...