Reply To: Odg: LAŽOV I SMUTLJIVAC SAMI DŽEKO (Bosnjo-islamofob u sluzbi kafira)

#7273
Anonimno
Neaktivan

Vidiš Halide, problem je nastao oko videa i slike a ne oko texta ili ko je odgovorio, jer ja sam lijepo još na početku napisao da je ovu sliku moguće shvatiti na više načina, pa sam se ogradio i uzeo ono što je sigurnije, osnovu, da su slike zabranjene.

A što se tiče oko određivanja ko je učeniji, ja te opet pitam jer mi uporno namećeš rad administracije i da nije moje da upozoravam, zar nije preče da Bilibani odgovori ovom Džeku, ako ćemo već po znanju? Ili ćemo, tamo gdje treba pohvaliti čovjeka sa slike onda ćemo ga forsirati aaa ako se neko suprotstavi onda čekaj nisi ti kompetentan, opet ti napominjem, niko se nije ni dotakao texta čovjeka sa slike, razumiješ li? Između ostalog, spomenuo sam da je čovjek sa slike poznat u Balkanu po znanju, ali kada već nije moje da upozoravam onda ispada da nije ni njegovo da upozorava na Džeka, jer kako ti kažeš, ima učenijih i pusti neka oni to urade, između ostalog ovo nije mjesto gdje čovjek sa slike inače dolazi i postavlja svoje textove i svoje stavove tako da neznam kakavog li će utiska ostaviti sve ovo, budi iskren? Isto tako nisam postavio niti pokušao postaviti pravilo o određivanju učenosti (ako je tako izgledalo, halalite mi, nisam to ciljao), no hteo sam ukazati na jako bitnu stvar a to je da se znanje vrjednuje shodno koliko ga sprovodiš u praksi, ovo se ja sećam da je Bilibani spominjao, ispravite me ako griješim! Lično sam čuo Bilibanija da čovjeka sa slike spominje po znanju, a ti meni reci gdje sam ja to napisao da dotični nema znanja, pa da se ispravim?

P.S. ”…kad bi tako svi istrcavali i ukazivali na neke potencijalne greske ispred administracije onda bi nastao haos na forumu izgubio bi se smisao i poenta svake teme.” Ne razumijem šta sada ovo treba da znači, prvo je bilo dizanje prašine zbog nečeg nebitnog aaa sada ispade potencijalna greška, a uzgred, vidimo da upozoravanje nije dovelo do haosa i gubljenja pojente, kako si ianče spomenuo.