Reply To: Odg: LAŽOV I SMUTLJIVAC SAMI DŽEKO (Bosnjo-islamofob u sluzbi kafira)

#7230
Anonimno
Neaktivan

SubhanAllah, saberi se čovječe šta pišeš, vrati se malo unazad, (vjerujem da si do sad listao o stavovima učenjaka po pitanju muzike) podsjeti se malo?! Na ovom forumu su pravila jasna (drugi forumi i sajtovi nisu opravdanje), tako da se momentalno ovaj video kosi sa pravilima prvenstveno šerijata a nakon toga foruma (iako su pravila foruma koliko ja vidim građena na osnovu šerijata). Svjestan sam zbog čega je postavljen video i slažem se stime ali ne slažem se po pitanju sastavljanja videa, i možda je ovo malo što bi inače trebalo napisati i reći o ovom Džeku, ali svakako na dozvoljen način.

Čovjek koji je na slici ispod, poznato mi je da je poznavalac hadisa na Balkanu ali ne vidim zašto bi njegovu sliku u ovom momentu postavljali, jer ako već hoćemo da postavljamo učene daije koji zaslužuju to mjesto (mada ne vidim zašto bi ih postavljali baš na ovoj temi), onda to svakako nije ovaj insan sa slike, nego su daije koji su bili i ostali na haku i istini, a znanje i poštivanje čovjeka sa slike i dalje ostaje.

Svakako da treba raditi zajedno ali isto tako ne treba zaboraviti i na napade od strane daija koji se pripisuju ”ehlu sunnetu”!

P.S. Podsjetimo se kako je brat Bilibani odgovorio ”kadijama, magistrima”, na šerijatski način i bez podvala i potvora, pa zar ne bi tako trebalo odgovoriti i Džeku?