Reply To: Odg: Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

#7774
AvatarAnonimno
Neaktivan

Hodza1 post=1991 wrote: Moj saur osaburaj malo pa napisi komentar, ne izleci, zar ne mozes prvo traziti opravdanje za muslimana pa ga onda tek kritikovati, zar ti ne bi palo na pamet prvo da ja mozda poznajem licno tog insana, ili mi je neki brat o njemu rekao neke informacije koje znam o njemu, ili bilo koja druga mogucnost. Ne, kod tebe nema opravdanja bitno je da ti izvrijedjas nekoga i time mislis da si u pravu, i da si sebi ugled podigao.

Moj saur ako nemas tolerancije idi na neki od kafiriskih foruma pa ih vredjaj koliko god zelis, a ovde posto je forum gde se okupljaju muslimani trebas biti malo drugaciji u ophodzenju, a ako postoji dokaz za nekog da je spijun ili ostalo, onda navali saur nemoj stedeti na kritikama i vrijedjanju.

Ocigledno se ja i ti ne poznajemo tzv efendija, ne poznajem nijednog brata sa ovakvim ponasanjem, oholoscu i sklonoscu ka potvaranju.
To sto si naveo za mene, za to cemo vidjeti svakako u Danu Polaganja racuna pred Allahom, ko je kako i gdje klanjao i kakav je bio njegov namaz polahko efendijo nemoj ti o tome brinuti, namaz se obavlja radi Allaha a ne da bi neko video “efendiju” kako klanja, nemoj da te mrznja, potvaranje i oholost odvedu sa Pravoga puta.
A ne bi me cudilo da jedan od onih “zestokih” koje haridzije cekaju rasirenih ruku koristi dva nicka,

Brate Ebu Merjem ne poznajem nijednog brata sa ovakvim ponasanjem, mozda je neki ex panterov jaran iz toga dzemata neznam, pa se mozda naljutio sto sam reko da shejh iz tog dzemata nije javno protekfirio zukurlica, bio sam na desetak zadnjih dersova ali nisam cuo tog shejha Vallahi da je javno protekfirio tzv muftiju i mozda zbog toga je ovom insanu krivo pa poceo da potvara i izliva bes i mrznju.
Ne vrijedi brate Ebu Merjem za neke govoriti o ahlaku i ponasanju, jer oni ne obracaju paznju na te hadise niti smo ja i ti za njih braca, ali neka ga neka vide braca, sta se deshava kad neko zaobidze ahlak.

Istinski musliman je o­naj od cijeg jezika i ruku su sigurni ostali muslimani.” (Buharija i Muslim)

Nece uci u dzennet klevetnik (onaj koji ogovara).” (Buharija)

Najnoviji članci

Hindu genocid nad muslimanima: Premijer Indije na polaganju kamen-temeljca za izgradnju...

0
Indijski nacistički premijer Narendra Modi položio je "srebrnu ciglu" (kamen-temeljac) za izgradnju hrama mušričkom bogu Ramu, kojeg obožavaju hindusi, na mjestu gdje je nekada bila Babri džamija u Ajudiji (Ayodhya) u pokrajini Utar Pradeš, Indija, izvještavaju globalni mediji i grupe za zaštitu ljudskih prava.

Pratite nas na Facebooku

5,575LikesLikes