Reply To: Odg: Pakistanski ministar nudi 100.000 dolara za glavu autora "Nevinosti muslimana"

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Pakistanski ministar nudi 100.000 dolara za glavu autora "Nevinosti muslimana" Reply To: Odg: Pakistanski ministar nudi 100.000 dolara za glavu autora "Nevinosti muslimana"

#12429
Avatar
Anonimno

Brate Salahudine, potvaraš, tekfiriš, al halal ti bilo, jer očigledno u tebi mnogo srdžbe ima zbog teških vremena po naš ummet. Al nemoj da te ta srdžba okrene protiv onih koji djele s tobom vjeru u Allaha subhaehu ve te’ala i ljubav prema Poslanicima, i koji ummetu žele dobro. Pogledaj prije nego me optužiš, da li sam i u jednom svom postu napisala da ne treba kazniti one koji nam se rugaju, koji nam vrijedjaju Poslanika, salallahu alejhi we selem, ili sam samo pitala i pisala da možda način na koji smo reagovali u trenutku, nabijeni emocijama, može nam donijeti veću štetu nego korist.

‘ Mi ćemo te osloboditi onih koji se rugaju, koji pored Allaha drugog boga uzimaju; i znaće oni! Mi dobro znamo da ti je teško u duši zbog onoga što oni govore, zato veličaj Gospodara svoga i hvali Ga, i molitvu obavljaj,i sve dok si živ, Gospodaru svome se klanjaj!’ (Al-Hijjr 95-99)

Novo na sajtu

Prva razilaženja i novotarije u islamu

Prve novotarije i razilaženja u Islamu desile su se nakon ubistva Osmana, radijellahu anhu. Kada su se Alija i Muavija dogovorili oko primirja te...
islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?