Reply To: Odg: Saff o pokretu Eš-Šebab

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Saff o pokretu Eš-Šebab Reply To: Odg: Saff o pokretu Eš-Šebab

#13542
AvatarAnonimno
Neaktivan

eselamu alejkum, dragi moj Idrise Bilibani ili RPG, kako ti više voliš da ti tepaju ovdje. Ti si zaista nepopravljiv demagog, samo vrtiš svoje besmislena pitanja koja nemaju nikakve veze sa temom razgovora. UZ to još i lažeš. Prvo, ne znam zašto se vrijeđaš kada kažem ” tekfirovci” kad se sam tako tituliraš i svim sredstvima braniš mišljenje da je tekfir temelj islama. Osim toga, u svom zadnjem odgvoru ovako si potvrdio da si tekfirovac. Na moju konstataciju da vi istjerujete ljude iz islama ti napisa ” Šta ćemo, Allah nam je to zapovjedio”. I onda ti krivo kad ja kažem da ste tekfirovci.
Drugo, žalosno je tvoje stanje kad si spao na to da mi podmečeš laž, da navodiš što nikada nisam rekao niti napisao. Izmišljaš da sam ja, kako ti lažljivo napisa ” Ovo je zaista veliko licemjerstvo – nazivati selam onima za koje smatraš da je dozvoljeno ubijati ih”, na neki način pozvao na ubistvo tebe i tvojih sljedbenika. Također, naveo si da je moja vjera analiza svega i svačega. Tu laž si rekao na zabrinjavajući način. Evo kako si slagao. ” I ovo nam reče čovjek koji je u ranijim postovima reče da je njegova vjera analiza svega i svačega!”
UZ ovu laž si čak stavio i link na izjavu koju mi podmečeš, a u toj izjavi lijepo piše da ” Ja nemam šerijatsko znanje, odnosno nisam šerijatski student, moje znanje je analiza svega i svačega”. I slijepac vidi da nisam govorio o svojim vjerskim ubjeđenjima nego o stručnim kvalitetima. Ali, to tebe nije spriječilo da mi podvališ lažnu izjavu. Jasno je da je razlog ovakvog tvog ponašanja što sam na vašu stranicu postavio proglas šejha Gunejmana, proglas koji je pametnom dosta da zaključi kakva nesreća i iskušenje za naš islamski umet su ljudi kao što si ti Idrise – RPG i tvoji poslušnici. Na ovaj proglas nemate prave odgovore. Drugo, strašno ti je krivo što sam ti provalio identitet. Izmišljajući laži na mene i postavljajući besmislena pitanja želiš odvratiti pažnju od šejhovog proglasa. A u proglasu je tvoje ogledalo. Prvo se ogledaj pa mi se obrati. Imao bih još dosta toga da ti napišem, ali mi se ne da trošiti vrijeme više. IDRIZE BILIBANI – POZABAVI SE PROGLASOM ŠEJHA GUNEJMANA, OBJASNI SVOJIM POSLUŠNICIMA, ako znaš, U ČEMU GRIJEŠI ŠEJH I U ČEMU SE TI NE SLAŽEŠ SA NJIM. A AKO IMAŠ MORALNE SNAGE PRIZNAJ DA JE ŠEJH POTPUNO U PRAVU, DA JE REKOA CIJELU ISTINU.
Sve ostao nema smisla, nem asmisla da više izmišljaš laži, to ti ne prolazi.

Najnoviji članci

Pratite nas na Facebooku

5,592LikesLikes