Reply To: Odg: Sejh Hafiz Dosari-Dajte mi Oruzje!

Nova naslovna forums Multimedija Islam video Sejh Hafiz Dosari-Dajte mi Oruzje! Reply To: Odg: Sejh Hafiz Dosari-Dajte mi Oruzje!

#13185
AvatarAnonimno
Neaktivan

gariib post=8053 wrote:

Uze li sejh oruzje ili mikrofon??

Neko Oruzje,neko mikrofon a sta si ti uzeo sektasu jedan, Insallah on ima nijet za to i njegov govor bit ce sebeb za mnogih koji su iskreni da ne umre nijedan Mu'min bez nijeta Dzihada jer ko umre a nikad nije bio na Dzihadu nit je imao takav Nijet,rekao je Resulullah s.a.w.s. umrijet ce sa Alameta Munafika.
Pazi da budes od njih.

Ja upita jednostavno pitanje na koje si mi mogao odgovoriti isto kao jedan brat na drugoj stranici odgovori:

kaze Poslanik : Borite se protiv musrika imetkom i zivotima i jezikom ! A u Kur anu se vec spominje da svi ne trebaju ici u boj nego da ostane grupa koja ce uciti vjeru, ne znam sejha duserija i zasto licno ne ide u dzihad i da li ima neko opravdanje ali ono sto radi u odnosu na ostale koji su ostali nijemi je isasvim dovoljno i molim Allaha daga nagradi . Ako je kukavica da ode u boj(sto ne mislim da je ) bar nije kukavica da prica istinu !

A ti umjesto toga, mene namaza svim i svačim, al nema veze.

Zbog takvih k'o ti, koji jedva čeka da nekog munafikom proglasi, sekatašem i neznam ti ja čime, obični ljudi neće da dolaze na ovaj sajt….

Najnoviji članci

Zabranjeno je tražiti vlast

0
Ebu Musa el-Eš'ari, radijallahu anhu, pripovijeda da je jednom prilikom, zajedno s još dvojicom svojih saplemenika, ušao kod Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem. Jedan...

Pratite nas na Facebooku

5,581LikesLikes