Reply To: Odg: Uspostava islamske drzave!!!

Nova naslovna forums ISLAM Džihad Uspostava islamske drzave!!! Reply To: Odg: Uspostava islamske drzave!!!

#11101
AvatarAnonimno
Neaktivan

Pa šta s tim? nije bilo u smislu Šta ima veze, nego u smislu da je moguće da neko strada i kad nema ratnih dejstava. Ponovo ti napominjem. Sjeti se šta je Allah obećao iskrenim muslimanima-Dženet, pa se nemoj sekirati za one koji poginu neplanirano. Da se spriječi proljevanje muslimanske krvi kako bi ti volio (a naravno da bi svi mi volili da se ne prolije ni kap nevinih ljudi) možda bi moglo kad bi se vojske iskupile na poljani i pokrenuli bitku. Ovako… u današnje vrijeme nikad ne znaš ko je stobom na forumu, fejsu, a u ratu se vidjelo da ne znaš ni ko je u rovu s tobom. Svačijie djelo će se ocjenjivati prema nijetu i završetku, pa oni koji se bore valjda znaju zašto se bore, a oni koji “slučajno” stradaju došli su na mjesto svog završetka, jer im je tu bilo propisano i tu se nema šta misliti zašto je to tako.
I taj dječak da nije stao na minu, možda bi pao avion na njega, ali je on taj dan i taj čas morao okončati svoj boravak na dunjaluku jer je taj čas davno određen.
Allah te pomogao.

Najnoviji članci

Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne...

0
"Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu." (Kur'an, 2:120) Ovo je stvarni problem. Njima (jevrejima i krščanima, op.rec.)...
kraljevska ulema

Židovi muslimanskog ummeta

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes