Reply To: Odg: Zabluda Mustafe Cerića

#6270
Anonimno
Neaktivan

Ne pika mu se kod ummeta mushrika, akod ummeta Islama mu se i te kako pika.

Postoji li neko djelo koje rusi Islam da ga Ceric nije uradio.
Onaj koji je pripadnik Islama i zna sta sehadet za sobom povlaci i koji poznaje stanje u kojem se Ceric nalazi, i pored toga i dalje ttog insana pripisuje Islamu, takvome je srce slijepo i laze na Islam.

Mi ne znamo sta ko u srcu nosi, to zna samo Allah. Mi sudimo prema djelima, a u srca ne mozemo da zavirujemo, jer to nije mogao ni Poslanik.
Kada neko radi djela suprotna Islamu mi cemo presuditi prema djelima, a sta taj pojedinac nosi u srcu to zna samo Allah, i necemo da ulazimo u to.

Hvala Allahu koji nas je uputio na istinu, i podario nam da mozemo da odvojimo iman od kufra, i Islam od shirka, i koji nam je omogucio da mozemo da razlikujemo muslimana od nemuslimana.

Kaze Huzejfe ono sto smo za vrijeme Poslanika sallallahu alejhi we sellem smatrali nifakom, danas te iste stvari smatramo riddetom (otpadnistvom od Islama).

A sta je sa covjekom koji kaze da ne zna ko je na pravi put izmedju jevreja, krscana i muslimana, sta je sa covjekom koji je dobio nagradu za sirenje demokratije (koja znaci da vladavina pripada narodu, a Allahu sva vlast pripada), da ne nabrajam jos, ima gore tekst od korisnika Andol, pa mislim da je to dovoljno. I sada kada covjek zna ove stvari da ponovo tog insana prripisuje Islamu, smatra ga muslimanom ja mu kazem da TAJ INSAN NIJE SVIJESTAN TEZINE SVOJIH RIJECI.

Salahudine zaboravio si da dodas TAGUT