Reply To: Odg: Zašto je muslimanima naših prostora dozvoljeno da izađu na izbore?

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Zašto je muslimanima naših prostora dozvoljeno da izađu na izbore? Reply To: Odg: Zašto je muslimanima naših prostora dozvoljeno da izađu na izbore?

#12555
Avatar
Anonimno

صلاح الدين post=7373 wrote: Esselamu alejkum brate Sahabi. Zasto si postavio ovaj pogresan odgovor ovog miskina na forum ove stranice koja je menhedza i koja nas uci da da izlazak muslimana nasih prostora ili sa bilo kojih prostora ustvari nije dozvoljen???
Allah te nagradio.

ve alejkumusselam ve rahmetullah! Postavljen je radi ibreta, a ne radi provokacije ili zbog toga sto sam ja ovog stava… Postavljen je zbog toga sto osoba nije spomenula i drugo misljenje (tj misljenje koje ovaj menhedz zastupa). On je spomenuo “koristi” glasanja u svom tekstu a o stetama ni traga ni glasa. Tako da neukim muslimanima nije ostavio mogucnosti da odaberu dali je glasanje veca steta ili neka umisljenja korist, koju su, nazalost mnoge daije umislile. Allah i tebe svakim hajrom nagradio!!!

Novo na sajtu

Prva razilaženja i novotarije u islamu

Prve novotarije i razilaženja u Islamu desile su se nakon ubistva Osmana, radijellahu anhu. Kada su se Alija i Muavija dogovorili oko primirja te...
islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?