Reply To: Reakcije na tribinu održanoj u Tuzli, nacionalisti, komunjare, islamofobi: Mi nismo vaši taoci!

#15494
Anonimno
Neaktivan

Dzematlija post=10696 wrote: Amin na dovu!

Ovakve izvjestaji se prave samo za svoju korist i za to ce doticni odgovarati Allahu, swt. Ovaj dio mozda najvise pokazuje licemjernost koju neki mediji predstavljaju:

U svemu ovome, šlag na tortu su, naravno, ko drugi nego mediji iz entiteta zasnovanog na genocidu i zločinima nad muslimanima i njihovi pomagači u zločinu sa one strane Drine. Tako “Kurir” svoj tekst naslovljava: “BRUKA FBiH: 500 vehabija u centru Tuzle?!”

Kao da u Srbiji nije bruka kada se organizuju desnicarski protesti cetnickih grupa na koju izidje hiljadu ljudi trazeci sukobe sa onima na drugoj strani. Makar u FBiH su tzv “vehabije” i ostali gradjani mogli sjediti u miru medju 4 zida i vise sati diskutovati kao normalni insani svoje razlike.

Allah, swt, nas sacuvao licemjernosti

Da a sto je jos jadnije tzv saffovci pomazu ovakve islamofobe i licemjere direktno ili indirektno time sto sve iskrene Allahove robove koji govore Istinu kako o demonkratiji tako i o svim propisima nase vjere njih saffovci etiketiraju i nazivaju ih “tekfirovcima” kao i sve mudzahide koji se bore za uspostavu Allahovog zakona. Da Allah sacuva njihovih spletki i njihovog paganskog nacionalizma. Njima je bitnije “da budu bosnje demonkrate” nego MUSLIMANI iskreni sljedbenici samo Allahove vjere.