Reply To: Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto)

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto) Reply To: Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto)

#16217

Anonimno

TALIB post=11481 wrote: Riječi su suvišne.
http://www.youtube.com/watch?v=t1zyOQTY5A4

Ovo prelazi svaku granicu uma…
Pogledajte braćo i sestre šta asadovci rade i pogledajte duše tih silnika. Allaha molim da ih kazni najžešćom kaznom što On Uzvišeni zna! Kaznom kavom će iblisa prokletog kazniti!
Molim Allaha da se pojavi mehdi još ove godine! Amin ya Hajju ya Qajjumu!

Braćo podstičem sebe i vas da se odazovemo džihadu na Allahovom putu ko god je u mogućnosti da pritekne u pomoć bilo kojem bojištu do kojeg može doći gdje se bore nosioci tewhida da Allahova riječ bude gornja, sirije, afganistana, čečenije itd…
Gdje god došli dobro smo došli!
Braćo ova tiranija mora se zaustaviti!
Odazovimo se pozivu Uzvišenog Allaha, gdje kaže:
A zašto se vi ne biste borili na Allahovom putu za potlačene, za muškarce i žene i djecu, koji uzvikuju: “Gospodaru naš, izbavi nas iz ovoga grada, čiji su stanovnici nasilnici, i Ti nam odredi zaštitnika i Ti nam podaj onoga ko će nam pomoći!” (An-Nisa’, 75)

Pomozimo braćo ummet, učinimo hidžru, dajmo dunya talaqu ba'in…
http://youtu.be/4zwhAGYT4TM

Braćo i sestre ovo je historijski trenutak što se dešava u siriji, ovo je trenutak kada će se ostvariti ono na što nas je upozorio Allah i Njegov Poslanik, sallalahu alejhi we sellem…
http://youtu.be/tGdvudKyr0A

Uzvišeni Allah kaže:
Krećite u boj, bili slabi ili snažni, i borite se na Allahovu putu zalažući imetke svoje i živote svoje! To vam je, da znate, bolje! (At-Tawba, 41)

Rekoh ovo moleći Allaha da pomegne meni i vama da se pridružimo skupini upućenih i jedino dosljednih sljedbenika Muhammeda, sallalahu alejhi we sellem, i ashaba ridvanullahi ‘alejhi, makar murdžijama nebilo pravo!

Novo na naslovnoj