Reply To: Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto)

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto) Reply To: Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto)

#16726
AvatarAnonimno
Neaktivan

Šiitsko-alevijski psi silovali ženu, pa je potom gađali tenkom

Video snimak silovane žene bačene na ulicu a potom gađane snajperom i tenkom, koji je jučer objavljen na internetu, šokirao je i najokrutnija srca. A zar postoji ljudsko srce koje može ostati ravnodušno na zločin prikazan na video snimku?
Šiitske svinje su silovale muslimansku, pa je potom bacili na ulicu i ranili snajperom, ne bi li neko pokušao da je izvuče i bio ubijen (česta taktika snajperista je da rane jednu osobu, a potom pobiju sve one koji pokušaju da joj pomognu).

Sestra je čak gađana i tenkom, ali je elhamdulillah promašena. Sa sestre su šiitsko-alevijske svinje prethodno skinule hidžab.

Zaista u nama nema hajra sve dok oni koji podržavaju ubijanje muslimana i obeščašćivanje muslimanki u Siriji (tj. podržavaju Asada) a mi ne pokušavamo da ih lijepo posavjetujemo, kako to treba po sunnetu. Pogotovo njihove vođe od šijja i sličnih. Lijep savjet doista daje dobre rezultate. Ljudi se osvešćuju od toga.

Video je na internetu postavljen juče, a zločin se zbio u Damasku.

Video je obrisan jer se vidi avret sestre. Ako želimo da nas Allah pomogne onda moramo da čuvamo Njegove granice tj. da se klonimo stvari koje nam je On zabranio i da činimo ono što nam je naredio. – Mufetiš

Najnoviji članci

Zabranjeno je tražiti vlast

0
Ebu Musa el-Eš'ari, radijallahu anhu, pripovijeda da je jednom prilikom, zajedno s još dvojicom svojih saplemenika, ušao kod Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem. Jedan...

Pratite nas na Facebooku

5,580LikesLikes