Reply To: Zijad Ljakic o "dawetskom braku" Saffa i Minbera!

#15950
AdminAdmin
Keymaster

Ljudi, ne razumijete vi saffovce (izgleda), oni žele da udovolje svima, i tagutima i muršicima i novotarima i krstašima, svima, i ovo je njihovo generalno pravilo, koje ima samo jedan izuzetak: sljedbenici sunneta! Samo prema sljedbenicima sunneta se nastupa oštro i bez pardona, sa parolom “laž koja se često ponavlja (o sljedbenicima sunneta) postaje istina u umovima ljudi”.

Čak i kada kritikuju kafire i novotare i kada se ne slažu sa njima, Saffovci to rade na način da ih ne uvrijede. Samo nema milosti prema sljedbenicima sunneta i prema mudžahidima, jer njih ne štiti ni Amerika ni tagutske vlade!

Takođe, brate Šebab, nisi razumio Usamu, jer on govori o pravdanju onih “koji ne tekfire počinioce velikog širka”, dok ti govoriš o onima “koji ne tekfire počinioce velikog širka”, što se drastično razlikuje. Takođe, on govori o pravdanju onih koji ne tekfire psovače Allaha, dok ti govoriš o pravdanju psovača Allaha, što opet ima i te kakvih razlika.

Najnoviji članci

Kada će se pojaviti pobjedonosna generacija?

0
Sveznajući Allah izvijestio nas je u časnom Kur'anu o određenim osobinama koje mora imati generacija koja želi Allahovu pomoć i vlast na Zemlji.
islamske teme, islam, fetve

Zlatna sredina

Pratite nas na Facebooku

5,589LikesLikes