Ayman al-Zawahiri pozvao muslimane u sveti rat protiv SAD-a i Izraela

 • This topic has 3 odgovora, 3 glasa, and was last updated prije 11 years, 8 months by Anonimno. This post has been viewed 821 times
Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
 • Autor
  Postovi
 • #12725
  Anonimno
  Neaktivan

  Lider Al- Kaide Ayman al-Zawahiri pozvao je jučer muslimane u sveti rat protiv SAD-a i Izraela povodom snimanja filma koji je uvrijedio poslanika Muhammeda.

  Al-Zawahiri je pohvalio “iskrene i uporne” demonstrante koji su probili ogradu oko američke ambasade u Kairu i napadače koji su upali u konzulat SAD u libijskom gradu Bengaziju tokom demonstracija protiv filma “Nevinost muslimana”.

  Vođa Al-Kaide je u audio-poruci objavljenoj danas na veb-sajtovima militantnih grupa rekao da je Vašington dozvolio snimanje filma pod izgovorom slobode izražavanja.

  “Ali, ta sloboda ih nije spriječila da muče muslimanske zatvorenike”, rekao je Al-Zawahiri, a prenosi AP.

  Film “Nevinost muslimana” snimio je jedan američki državljanin egipatskog porijekla.

  (Agencije)

  #12730
  Anonimno
  Neaktivan

  znaci ako sutra opet nekakav mevlid udari po ambasadi nekoj da je to opravdano a kasnije ga se svi odreknu a on jadan samo vidio da je zavahiri pozvao na sveti rat i odazvaose. i zar nije zavahiri vec prije pozvao na rat protiv amerike ??

  #12732
  Anonimno
  Neaktivan

  Ovo me jako nervira kad braca odma polete da komentarisu,ovaj nije dobro postupio,ovaj je trebo ovako onaj onako,subhnaAllah pa Allah najbolje zna kakv je on nijet imao,dela se mere prema namerama.
  Ja ih volim Allaha radi i ako su pogrijesili,da su bili svjesni da ce pogrijesit to nebi ni uradili i ako su pogrijesili.Isto se mnogo komentarisalo za brata koji je u nemackoj ranijo policajce,trebo je da mudruje,a kako da mudruje kad ista ta kafirska policija matretirala i hapsila svakog demonstranta.Svaki koji je uhapsen sigurno je i zlostavljan.Molim Gospodara Milostivog ako su braca njihovim postupkom pogrijesili da im oprosti AMIN.
  Suzdrzite se braco takvih komentara,kritika na racun brace,ovaj sajt se danonocno ceslja,nemoj da vam se kjafiri slade.

  Molim Allaha da pomogne MUWEHIDE dje god da se nalaze,pa i onu bracu,dajije,sve ikrene mumine koji su zatvoreni od strane kjafira-AMIN
  molim Ga Milostivog da nas ujedini i da Njegov zakon zvlada zemljom-AMIN da nagradi moderatore i operatore ovog sajta obilatom nagradom -AMIN i sve one koji su doprineli hajra na ovom sajtu-AMIN

  #12735
  Anonimno
  Neaktivan

  Ali Hammad post=7572 wrote: znaci ako sutra opet nekakav mevlid udari po ambasadi nekoj da je to opravdano a kasnije ga se svi odreknu a on jadan samo vidio da je zavahiri pozvao na sveti rat i odazvaose. i zar nije zavahiri vec prije pozvao na rat protiv amerike ??

  Ne sikiraj se puno Hammade, samo smo prenijeli vijest od drugih medija. Čisto informacije radi.

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.