FTV LAŽE PO KO ZNA KOJI PUT……..

 • This topic has 3 odgovora, 3 glasa, and was last updated prije 11 years by Anonimno. This post has been viewed 2171 times
Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
 • Autor
  Postovi
 • #16586
  Anonimno
  Neaktivan

  U današnjem vremenu svjedoci smo stalne zamjene teza od onih koje je najbolje opisao naš poslanik Muhammed salallahu ‘aleyhi we sellem riječima: “Nastupit će prevrtljive godine; lažov će se smatrati iskrenim, a iskreni čovjek lažovom; nepovjerljivi će se smatrati povjerljivim, a povjerljiv čovjek nepovjerljivim….. (Sunen Ahmed, 15/37-38)
  Svakodnevno ti lažovi hrane Bosansku javnost svojim podlim lažima prikazujući hair kao nešto neprihvatljivo a zlo kao ono što je najbolje i nezamjenjivo.
  Odlazak BiH vojnika u sastavu krstaške alijanse u okupaciju muslimanske zemlje (Afganistan) što nije ništa drugo nego terorizam, se hvali i podržava, dok se sa druge strane herojski čin stavanja u odbranu nejakih i nevinih stavlja na stub srama i poniženja.
  Medijski linčuju mladiće koji su svoj lični imetak uložili da otputuju u pomoć muslimanskim ženama i djeci, a sa druge strane hvale one koji su uzeli novac sa leđa napaćenog bosanskog čovjeka da bi sa tim novcem potpomogli krstjane u ubistvima nevinih civila u Afganistanu.
  Dok se iz budžeta umjesto nezaposlenima pomoć šalje ratnim zločincima Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću u isti vakat se pravi medijska hajka i traje istraga odakle bosanskom mladiću novac za kartu da otputuje u pomoć potlačenim muslimanima Sirije.
  Ove primjere zamjene teza bi mogli nabrajati danima ali inshAllah da nema potrebe i da je muslimanima bosne a i svim dobronamjernim ljudima jasno o čemu se ovdje radi.
  Gospodar Uzvišeni poziva da se zaštiti život nejakog i potlačenog : A zašto se vi ne biste borili na Allahovom putu za potlačene, za muškarce i žene i djecu, koja uzvikuju: Gospodaru naš, izbavi nas iz ovog grada, čiji su stanovnici nasilnci, i Ti nam odredi zaštitnika i Ti nam podaj onoga ko će nam pomoći! (An-Nisa 75).
  Svaki onaj koji blati časne mladiće u zaštiti nejakih i potlačenih neka zna da je upravo on terorista i saučesnik u ratnim zločinima koje čini Bešar Asad i njegove horde zla nad nevinim građanima Sirije.
  Na kraju pozivam Bosanske muslimane a posebno majke Srebrenice da upute dowu Allahu Uzvišenom da pomogne i zaštiti od zla muslimane Sirije. Allahume amin!!!

  #16587
  Anonimno
  Neaktivan

  Kratko, jasno, sa primjerom. Da ti Allah swt dadne svaki hajr ovog i onog svijeta.
  No paščadi će uvijek biti i oni će lajati, a karavane prolaziti.
  I u Titino doba se išlo u Palestinu pomoći obespravljenim i ugnjetanim. No demokratija, ona koja se nama servira, je nešto sasvim drugo. Ne vide hudi bošnjani da od sve demokratije o kojoj im bubnjaju stranci, oni dobijaju samo mrkvu na štapu i kandžiju po leđima.
  Molim Allaha Uzvišenog da uputi ovaj narod pa da se barem podsjeti priča o svojim djedovima, pradjedovima, herojima, muslimanima.
  Amin

  #16607
  Anonimno
  Neaktivan

  Vrlo fino napisano brate Nema Username. Hadis je i vise nego prikladan za ovo doba u kojem po mnogim dijelovima svijeta muslimani traze pravdu i bolji zivot. Mediji u ovoj zemlji se stalno kace na neke teme o opasnosti koju braca proizvode ovom “demokratskom” drustvu i trazenjem objasnjenja za njihove prihode, tipa: odakle “vehabijama” pare za ovo ili za ono. A Sirija dobije tek toliko spomena da nam kazu koliko je ljudi poginulo taj dan. Amin za dovu za muslimane Sirije.

  Oni koji su poslušni Allahu i Poslaniku biće u društvu vjerovjesnīkā, i pravednīkā, i šehīdā, i dobrih ljudi, kojima je Allah milost Svoju darovao. A kako će oni divni drugovi biti! (An-Nisa, 69)

  #16618
  Anonimno
  Neaktivan

  Moja poruka lazovima sa “faraonske TV”
  Nemalo vas je bilo drago kadaste culi da dolaze mudzahedini u pomoc nama u Bosnu&herzegovinu i treba dase podsjetite malo vi koji ste to upamtili a sada nevaljaju mladici,najbolji,najcasniji i najcestitiji koji nezale svoj zivot niti imetak niti ishta da stanu na put asadovim kerovima i pashcadi iz Irana i Libanona koji kolju i siluju,pale i pljackaju i RUSHE DZAMIJE.
  teshko vama lazovi koji prodajete sve ljudske vrijednosti za mizernu platicu i koji od istine pravite lazi a od lazi istinu.
  BOJTE SE ALLAHA!

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.