Tuzi mene, Fahrudine Radoncicu

 • This topic has 0 odgovora, 1 glas, and was last updated prije 11 years, 1 months by Anonimno. This post has been viewed 2207 times
Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Autor
  Postovi
 • #16334
  Anonimno
  Neaktivan

  Da si ti, gospodine Fahrudine Radončiću, pravi Ministar za sigurnost Bosne i Hercegovine, ti ne bi tužio umove koji su odani državi i naciji, patriote koji misle svojom glavom i vide što se događa, i sprema, u Bosni i Hercegovini i u širem okruženju.

  Da si ti pravi Ministar za sigurnost Bosne i Hercegovine ti ne bi tužio Bošnjake muslimanske vjere i time nastojao i dalje održati mitologiju islamističke nasilnosti, nego bi ti tužio prave nasilnike, kršćane i hrišćane koji Bosni i Hercegovini, kako sam dobro znaš, danas opet rade o glavi. Oni danas opet rade o glavi bošnjačkoj naciji, i tebi je to dobro znano. Ali, mnogo je jednostavnije tužiti muslimane nego kršćane i hrišćane u današnjoj Europi koja ne želi imati muslimane u svojim kolektivnim granicama. O ovome sam govorio na međunarodnoj konferenciji za tisak, održanoj u aprilu 1993. godine u The National Press Club u Washingtonu, nakon koje je CNN prenio po svijetu moju izjavu da „Europa ne želi imati muslimane u svojim kolektivnim granicama“.

  To je tako bilo onda i to je tako i danas.

  Da si ti, gospodine Fahrudine Radončiću, pravi Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, ti bi već odavno imao izrađene planove obrane Bosne i Hercegovine i Bošnjaka od nadolazećeg genocida.

  Da si ti, gospodine Fahrudine Radončiću, pravi Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, ti planovi obrane bi uključivali sve elemente geografije, tehnike, logistike i strategije, do najmanjih detalja. Ti planovi bi uključivali ustrojstvo, pozicioniranje i snabdijevanje redovnih vojnih jedinica, kao i specijalnih jedinica obučenih u taktičkom djelovanju na ograničenim i teško dosežnim prostorima. Ti planovi bi uključivali elektronsko nadgledanje i analizu svih komunikacija u Bosni i Hercegovini i u širem okruženju. Ti planovi bi uključivali planove suradnje i djelovanja s jedinicama drugih članica u okruženju, jer to će biti potrebno, kao što je i tebi to znano i jasno.

  Ako gledamo šire, dodatna prijetnja sigurnosti Bosne i Hercegovine dolazi od vladajućih sfera u kršćanskim i hrišćanskim zemljama Europe, gdje su se te vladajuće sfere, kako je i tebi poznato, dobro pomogle patnjama svojih naroda i popljačkale prvo nacionalne riznice, a po tom i svoj narod, i sad su se okrenule popljačkati riznicu Europske unije da spase svoje fizičke živote od sudbine koja je, samo za primjer, zadesila Muamara Gadafija.

  Traženje problema Europe u Islamu je danas passe, tome je prošlo vrijeme odavno. Danas su problemi Europe, i Bosne i Hercegovine, u ekstremnim kršćanima i hrišćanima koji su se odrekli vjere i ljudskih uzanci, a koji su se dočepali skupih fotelja. Tebe, gospodine Fahrudine Radončiću, ta i takva Europa izgleda jako privlači, inače ti ne bi svojega žrtvovao za prilaz Europi.

  Tuži mene, Fahrudine, jer sam ja kršćanistički ekstremist koji vidi što se Bosni i Hercegovini sprema.

  Ali, ako tužiš mene, Europa te neće tapšati po glavi, nego će te tapšati po glavi samo ako tužiš muslimane, pa makar i ne bili ekstremisti.

  Radi se o opstanku i države i nacije, Ministre Fahrudine Radončiću! Počni se ponašati kao Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine.

  Autor: Zeljko Milicevic

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.